Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért ilyen erősek a dagadtak?

Miért ilyen erősek a dagadtak?

Figyelt kérdés

2015. nov. 8. 12:07
 1/10 anonim ***** válasza:
nem erősek.
2015. nov. 8. 12:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Miert olyan gyengek a vekonyak? Szerintem mind2re tudod a valaszt, csak unatkozol.
2015. nov. 8. 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:

A nagy testsúly hoz izmokat is, elég rendes edzés megmozgatni...

De attól még lehet valaki gyenge és erős is kövéren, attól függ, hogyan él, milyen az egészsége, mekkora az izom- és zsírtömege...

2015. nov. 8. 12:33
 4/10 Szintiszoli123 ***** válasza:

Gyerekkoromból rémlik egy dokumentumfilm:

Olyan japán szumóbirkózókat vizsgáltak, akik csak ettek, edzés nélkül. A felszedett tömeg 30 %-a izom volt. Ez az emberi genetika. Ahogy előttem is írják, a nagy testsúly hoz izmokat is.

2015. nov. 8. 13:23
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Az én barátom 110kg 180cm,én vagyok 74kg és 176 cm,simán eltolom..szóval alaptalan a kérdés.Meg én fekve nyomok mondjuk max 85-el 4x,ő meg belenyom 40-be 4-5x..
2015. nov. 8. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Igaza van az utolsónak! Talált egyetlen egy kivételt, ezáltal cáfolta az összes lehetséges esetet!

Barom.

Ha hízol azzal jön izom is, akár edzel akár nem. Azt a nagy zsírtömeget valamivel meg is kell tudni mozgatni ugyebár. Ezért van hogy nagy többségben erősnek mondhatóak, vagy erősebbnek, mint vékony társaik.

2015. nov. 8. 14:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Jön izom is. Amikor feldagadtam, mint egy légballon, akkor lett mellizmom. Amikor lefogytam, akkor lett látványos. Előtte lapos mellkasom volt.
2015. nov. 8. 16:33
 8/10 anonim ***** válasza:

van egy 110 kilós hájas állat haverom,akinek 46os eres vádlija van és az életében nem edzett.

nyáron kipróbáltattam vele az egylábas vádliemelés gyakorlatot 6 ismétlést tudott megcsinálni,szabályos fekvőtámaszból 3at.

2015. nov. 8. 16:45
 9/10 - palilaci - ***** válasza:
Jaja jon izomban de ezek a mai sracoknal tuti nem igaz. A legtobben csak plottyedtek, szoval nulla izom sok zsir. Egy olyan dagadt ismerosom van, aki azert izomban is ott van pedig nem edz.
2015. nov. 8. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Palilaci ez viszont kizárólag a cukor miatt van.

Régebben nem volt mindenben 2 kiló cukor, így ha valaki hízott, az testalkatánál-fogyasztásnál fogva hízott ennyit.

Manapság viszont tényleg egyre gyakrabb ez a 0 izom csak háj típus, pont emiatt a túlzó szh bevitel miatt.

2015. nov. 8. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!