Zabpehely elkészítése, de hogyan?
nem az ize ehetetlen hanem az elkeszult fott-izesitett zab
en soha nem fozom, imadom siman is
probald joghurttal es banannal, kakaoporral es banannal, kakaoporral mogyorovaajjal es banannal
bar ezek igy nem tul jok reggeelre
Édesítsd, ha belefér az étrendedbe akkor mézzel (ez a legfinomabb) ha nem, akkor stevia, xilit, eritrit stb.
Gyümölccsel is finom banán, eper, de ezeket utólag tedd bele, amikor már megfőtt a kása. Kisebb mennyiségben aszalványok, olajos magvak is mehetnek. Hidegen szerintem joghurtban finom hasonló ízesítéssel.
Sosem értettem, hogy miért áll neki valaki zabpelyhet főzni, amikor minden valamire való zabpehely "gyártónak" van ún. lágy zabpelyhe is, ami rendszerint pont a rendes zabpehely mellett van és árban is ugyan az.
Kb. 2-3 percet áztatom, aztán bekanalazom, ennyi.
A lidliben a fél kilós lágy zabpehely (kék csomagolású) 250 Ft körül szokott lenni, pont annyi, mint a nem lágy.
Nem kérdés, hogy melyiket veszem. :)
vizet forralok,ráöntöm a zabra,hagyom állni,ha felszívja a vizet töltök még rá,ha jól megszívta már magát akkor ráöntök egy adag fehérjét,összekeverem aztán eszem.
és igen,apró szemű tk zab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!