Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zabpehely elkészítése, de hogyan?

Zabpehely elkészítése, de hogyan?

Figyelt kérdés
Én ahogyan csinálom. Víz+zabpehely, főzni kb 10percig míg minden vizet felissza. Majd ízesítés kakaóporral és kókuszreszelékkel. De sajnos szinte ehetetlen az íze. Alig megy le. Javaslatot, segítséget kérek.
2015. máj. 16. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:

nem az ize ehetetlen hanem az elkeszult fott-izesitett zab

en soha nem fozom, imadom siman is

probald joghurttal es banannal, kakaoporral es banannal, kakaoporral mogyorovaajjal es banannal

bar ezek igy nem tul jok reggeelre

2015. máj. 16. 20:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Jó lesz az, a sót ne felejtsd ki semmiképpen. Teljesen más lesz tőle. Gyümölccsel turbózd, fehérjeporral, magvakkal, aszalványokkal.
2015. máj. 16. 20:28
 3/9 anonim válasza:

Édesítsd, ha belefér az étrendedbe akkor mézzel (ez a legfinomabb) ha nem, akkor stevia, xilit, eritrit stb.

Gyümölccsel is finom banán, eper, de ezeket utólag tedd bele, amikor már megfőtt a kása. Kisebb mennyiségben aszalványok, olajos magvak is mehetnek. Hidegen szerintem joghurtban finom hasonló ízesítéssel.

2015. máj. 16. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Sosem értettem, hogy miért áll neki valaki zabpelyhet főzni, amikor minden valamire való zabpehely "gyártónak" van ún. lágy zabpelyhe is, ami rendszerint pont a rendes zabpehely mellett van és árban is ugyan az.

Kb. 2-3 percet áztatom, aztán bekanalazom, ennyi.

2015. máj. 16. 22:25
 5/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, én csak aprószemű-nagyszemű verziókat ismerem abban az árkategóriában, amennyit hajlandó vagyok rákölteni (200 Ft). Ha órákat áztatod, akkor persze mind megszívja magát. Mondjuk én szeretem félkeményen is joghurtban.
2015. máj. 17. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:

A lidliben a fél kilós lágy zabpehely (kék csomagolású) 250 Ft körül szokott lenni, pont annyi, mint a nem lágy.

Nem kérdés, hogy melyiket veszem. :)

2015. máj. 17. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:

vizet forralok,ráöntöm a zabra,hagyom állni,ha felszívja a vizet töltök még rá,ha jól megszívta már magát akkor ráöntök egy adag fehérjét,összekeverem aztán eszem.

és igen,apró szemű tk zab.

2015. máj. 17. 14:34
 8/9 A kérdező kommentje:
és i a Lidl-be szoktam venni az apró szemüt. De hiába ízesítem nem a kedvencem:(
2015. máj. 17. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert nem ízesíteni kell hanem nyakon önteni.De amíg nem próbáltad,hogy a 40-60 gramm zabodhoz adsz 30g proteint,addig úgy sem fogod megérteni.Magában,vagy kevés kis kakaóporral persze hogy nem lehet megenni jóízűen akármilyet is veszel.A proteintől lesz íze.
2015. máj. 20. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!