Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem hasznosul a fehérje?

Nem hasznosul a fehérje?

Figyelt kérdés

a következő a problémám.. 12 hónapja testépítek, az első fél év tökéletesen ment még szar kaja mellett is. viszont, fél éve SZINTE nem fejlődtem semmit. azóta az étrendem mint egy testépítőé aki épp a mr. universum-ra készül és épp a tömegelő szakaszban van. tehát 17 éves vagyok 168cm magas, és cirka 70 kiló (53-romról indultam). ehhez a súlyhoz ugye kb 140g fehérjére van szükség, és kb 300g ch-ra. a zöldség meg minden mennyiségben. a fehérjét tiszta húsokból, a szénhidrátot pedig (rizs, krumpli, tk. kenyér, stb..)

az edzéssel sincs probléma, mert mikor észre vettem hogy megállt a fejlődés, mindent kipróbáltam. MINDENT!! : több szabad súlyos edzés, több saját testsúlyos, több koncentrált gyakorlat, nagyobb/kisebb ismétlés számok, agyvérzésig növelt súly, és semmi... utána megelégeltem, és még többet ettem. az eredmény = elhízás. zsír jött fel, és szinte minimális izom. mi lehet a probléma? :'(

2015. máj. 14. 19:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Elkapkodtad az étrended "finomhangolását". Nem mindent kellett volna kipróbálni ( ennyi idő alatt nem is lehet )

hanem szépen elkezdeni hétről-hétre, türlemesen 20-30 grammokkal emelni a cht esetleg valóban áttérni egy (egyetlen egy, nem összevissza) új edzéstervre, ha teljesítményben is plafont értél.

2015. máj. 14. 20:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Feszítsd elő az adott izmot a gyakorlat elkezdése előtt, tartsd rajta végig a tenziót, a negatív szakaszban is. Amelyik gyakorlatban kell legyen meg a csúcsösszehúzódás, amelyikben nem részleges ismétlés legyen. Nem az a legfontosabb, hogy kis vagy nagy ismétlésszámmal dolgozol-e.

Ch-helyett a telítetlen zsírbevitelt növeld, főleg lenmagolajból.

2015. máj. 14. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!