C vitamin forrásnak jó az aszkorbinsav?
Aszkorbinsav = C-vitamin.
Anti-scorbrutic acid ebből lett az ascorbic acid, magyarul aszkorbinsav.
60 kg felett minimum napi 1000 mg, főleg télen, lehetőleg étkezés közben minél többféle zöldséggel, gyümölccsel.
nem kell gramra pontosan kimérni, semmi bajod nem lesz, ha nem 1 grammot fogyasztasz... sõt....
én 6 éve napi 4-5000mg-ot fogyasztok minimum.
3 grammot akartam fogyasztani naponta, 3 részre elosztva. Azért kérdeztem, hogy mennyi lehet 1 gramm?
Te egyszerre szoktad bevinni azt az 5 grammot?
Nem kell ezzel babrálni. Kávéskanál hegyére tegyél valamennyit és az pont elég. x3 és megvagy egy napra.
Vagy vegyél grammpontos mérleget. Nem olyan drága mulatság ez manapság és bármikor jól jöhet
"Aszkorbinsav = C-vitamin.
Anti-scorbrutic acid ebből lett az ascorbic acid, magyarul aszkorbinsav.
60 kg felett minimum napi 1000 mg, főleg télen, lehetőleg étkezés közben minél többféle zöldséggel, gyümölccsel."
Ugyan már miért egyed többféle zöldséggel és gyümölccsel, ha az aszkorbinsav magában is ér valamit? Semmit nem ér! Laborban előállított ócska kínai sz.r, amit a magyar gyömölccsel-zöldséggel dúsítva adnak el jó pénzért. Vegyél be egy kanál kínai port csak önmagában és jól megfo.at.
Ha jót akarsz magadnak, semmiféle aszkorbinsavat ne egyél!!! Csak c-vitaminban gazdag természetes élelmiszereket. Meg hogy 1ooomg naponta? Hazugság! Csak azért találták ki, hogy eladhassák a saját kreálmányaikat, amik semmit nem érnek!!!
A legtöbb hazugság a c-vitamin körül forog, és az orvosok patikusok 99%-a benne van az üzlet miatt!
Abból lehet tudni, hogy hazugság az aszkorbinsav-marketing, ha semmi mást nem eszel mellé, csak azt, és akkor kibukik, hogy árt a szervezetnek, különösen megadózis adagokban!
Tájékozódj az interneten, és ne hagyd magad átverni a 'enkei félékkel, akik a maguk portékáját mindenekfelett dícsérve akarják eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!