Nem megy le a pocakom?
A szituáció a közevetkező: nem vagyok hájas, sehol nincs rajtam háj, de sörhasam van! De ezt úgy kell érteni, hogy a hasamon lévő bőr alatt nincs zsír, ha összecsípem az ujjammal nem vagyok hájas, de mégis a pocakom nagy, mintha 4 hónapos terhes lennék. Természetesen nem iszok sört.
Az utolsó 3 hónapban elkezdtem kocogni járni, 15 perc séte, 40 perc kocogás, utána 15 perc séta levezetésnek. Plusz elkezdtem diétázni ami az aranyerem miatt is kellett, de igy két legyet ütöttem egy csapásra. Legalábbis azt hittem, de sajnos 3 hónap tréning után 1kg-ot nem fogytam és a hasam ugyanolyan mint volt!
Valami hasznos dolog orvoson kívül? Mert azok ilyen nem életveszélyes problémákkal nem foglalkoznak (tapasztalat).
séte = séta*
és nem vagyok testépítő, informatikus vagyok, de gondoltam itt találhatok segítséget.
reggeli sargaborso vagy lencse kenyerrel.
ebed salata + 2 szelet virsli
vacsora salata + 2 szelet virsli
szoktam kakaot inni es sok tejet.
Ha jol ertem, nincs zsir rajtad. Akkor felesleges a zsiregeto. Csekkold ezt linket, szerintem segiteni fog.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5438..
#9 ...
Nézd már meg az "étrendjét". Azt kell először rendbe rakni mert gyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!