Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem megy le a pocakom?

Nem megy le a pocakom?

Figyelt kérdés

A szituáció a közevetkező: nem vagyok hájas, sehol nincs rajtam háj, de sörhasam van! De ezt úgy kell érteni, hogy a hasamon lévő bőr alatt nincs zsír, ha összecsípem az ujjammal nem vagyok hájas, de mégis a pocakom nagy, mintha 4 hónapos terhes lennék. Természetesen nem iszok sört.

Az utolsó 3 hónapban elkezdtem kocogni járni, 15 perc séte, 40 perc kocogás, utána 15 perc séta levezetésnek. Plusz elkezdtem diétázni ami az aranyerem miatt is kellett, de igy két legyet ütöttem egy csapásra. Legalábbis azt hittem, de sajnos 3 hónap tréning után 1kg-ot nem fogytam és a hasam ugyanolyan mint volt!

Valami hasznos dolog orvoson kívül? Mert azok ilyen nem életveszélyes problémákkal nem foglalkoznak (tapasztalat).

2014. nov. 14. 21:51
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

séte = séta*

és nem vagyok testépítő, informatikus vagyok, de gondoltam itt találhatok segítséget.

2014. nov. 14. 21:52
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
szedjél valami zsírégetőt, pl Super Fat Burnerst
2014. nov. 14. 22:10
 3/13 anonim ***** válasza:
Étrend?
2014. nov. 14. 23:13
 4/13 A kérdező kommentje:

reggeli sargaborso vagy lencse kenyerrel.

ebed salata + 2 szelet virsli

vacsora salata + 2 szelet virsli

szoktam kakaot inni es sok tejet.

2014. nov. 14. 23:30
 5/13 A kérdező kommentje:
Utananezek a fatburnernek, koszi!
2014. nov. 14. 23:31
 6/13 A kérdező kommentje:
amikor salatat unom, akkor rizs szokott lenni lazaccal.
2014. nov. 14. 23:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha jol ertem, nincs zsir rajtad. Akkor felesleges a zsiregeto. Csekkold ezt linket, szerintem segiteni fog.

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__5438..

2014. nov. 15. 01:46
 8/13 anonim ***** válasza:
Ez egy sz*r nem étrend, töltsd le a sárga kapszulát és nézz utána.
2014. nov. 15. 08:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Hogyha gyomorproblémáid vannak akkor valószínűbb hogy fel vagy puffadva. Nekem is volt ilyen. Elmész háziorvoshoz és iratsz magadnak savcsökkentőt. Ne egyél hüvelyes zöldségeket (bab, borsó, lencse, kukorica), de a krumpli is puffaszt.
2014. nov. 15. 08:56
 10/13 anonim ***** válasza:

#9 ...

Nézd már meg az "étrendjét". Azt kell először rendbe rakni mert gyász.

2014. nov. 15. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!