Csuklófájdalom nem múlik el, ez normális?
Tehát, már több mint 3 hónapja elestem foci meccsen (focizok, de azért raktam testép. témába mert szerintem nektek ebben több tapasztalatotok van) olyan szerencsétlenül, hogy kifordult a csuklóm. Egy hétig a csapot is alig bírtam elfordítani, aztán fokozatosan csillapodott a fájdalom, de teljesen még nem múlt el. A csuklókörzés még mindig fáj, illetve fekvőtámaszt sem tudom megcsinálni. (Behajlításnál fáj) Activonnal kenem, kis kihagyásokkal, de ez sem segít sokat. A sérülés előtt döntöttem el, hogy kondizni szeretnék, és ez nagy csalódás volt, hogy most még sem tehetem egy ilyen apróság miatt :(
Kérdésem tehát: szerintetek így lehet végezni súlyzós gyakorlatokat, kisebb súlyokkal?
orvos,ízületvédő,és lazán befáslizva,de fixálva aludj,vagy vegyél csukló merevítő sínt alváshoz.
és mehetsz kondizni comb,vádli,has,alsó hát.
Rendben köszönöm szépen! :(
Orvosnál még nem voltam csak halogattam, de most már tényleg elmegyek.
Mostmár kinos lesz elmenni de minenképp menj el, az is lehet, hogy csuklótörésed volt vagy nem tudom. Rosszul írtam edzeni edzhetsz olyan gyakorlatot amikor nem kell semmit sem fognod a kezedben és nem is ér semmihez. Tehát csinálhatsz sajáttestsúlyal guggolást, kitörést, vádliememlés, hasprést, fekve lábemelés. Hirtelen ennyi jutott eszembe. És amit ne csinálj semmiképp: minden gyakorlat amikor súlyt fogsz a kezedben, fekvőtámasz, fekvőtámasz kézenállásban, tolódzkodás, húzódzkodás, lábemelés függeszkedésben.
Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!