Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2 hónap alatt ki lehet gyúrni...

2 hónap alatt ki lehet gyúrni a hasat kockásra?

Figyelt kérdés

most ekkora a hasam: [link]

sportolni nem jártam, de jövő héttől megyek kettlebellre, meg nyáron a haverokkal naponta szoktunk lemenni focizni.

1,5 hónapja mindennap csináltam naponta 4-5x 25-30 felülést, + napi 4-5x támaszkodást 1percig.

azt tudom hogy ez étrend kérdés, de ha kevés ch-t, és kevés fehérjét eszek, akkor meg lehet? vagy az izomképződéshez nagyon fontos a fehérje(én úgy tudom igen)?

2014. júl. 4. 22:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ja, de nevetségesen fogsz kinézni 40kg-san kockahassal, 0 izommal. Persze a csajoknak befog jönni.
2014. júl. 4. 22:51
 2/20 A kérdező kommentje:
66kg vagyok, nem 40:D
2014. júl. 4. 22:55
 3/20 anonim ***** válasza:
Én meg 88. De a 40 csak egy szám volt, biztos látod faszombukon a kis srácokat feszengeni a tükör előtt, minden izom nélkül. De a kockahas ott van, és akkor milyen jól néznek már ki :D Inkább próbálj megoldani egy jó étrendet, jobban megéri hidd el.
2014. júl. 4. 22:57
 4/20 anonim ***** válasza:
Izomnövelés és szálkásítás (zsír leadás) egyszerre nem megy elöbbihez tömegnövelő étrend kell a másikhoz pedig szálkásító (nézz utánuk). Ha pedig te kockahasat akarsz akkor izomtömeget kell növelni elöször és utána szálkásítani. Ja és mindenre eddzél!
2014. júl. 4. 23:05
 5/20 A kérdező kommentje:
a kérdést tényleg úgy fogalmaztam meg, ahogy a #3-as válaszból jön, pedig nem az a kis vézna kockahasas gyerek szeretnék lenni. eddig szartam rá, de most rájöttem hogy nem jó dolog így semmi izommal élni, ezért szeretnék izmosodni. a kettlebell erre jó, de amellett otthon lehetne hasra gyúrni otthon?
2014. júl. 4. 23:09
 6/20 anonim ***** válasza:
Izom építésre a súlyzós edzés lenne a legjobb, de persze kettlebell mellet is fogsz izmosodni, de 2 hónaptól ne várj csodát, az elején látni fogsz változást, de az csak a ''newbie gain''. És edzheted otthon a hasadat mellette, a hasat lehet többször is edzeni, de azért ne minden nap nyomj le egy brutális has edzést, legyen pl hétfő szerda szombat.
2014. júl. 4. 23:19
 7/20 A kérdező kommentje:

oké, köszi:)

és akkor tömegnövelő étrend is kell? mert láttam hogy azt nem te írtad.

2014. júl. 4. 23:24
 8/20 anonim ***** válasza:
Igen, ha tényleg rendesen akarsz magadra tömeget pakolni, és nem így akarsz kinézni: [link]
2014. júl. 4. 23:30
 9/20 A kérdező kommentje:

értem.

és akkor ha most elkezdek járni edzésre+ itthon csinálom amit eddig, akkor meghízok, vagy csak nő a súlyom, de izmosodok?

2014. júl. 4. 23:34
 10/20 anonim ***** válasza:
Hát ez függ a genetikádtól, meg az étrendedtől. Tömegelés közbe jön fel zsír is, ez elkerülhetetlen, de nem mindegy mennyi. Egy szép pontosan belőtt étrenddel szépen jön fel az izom, és non minimális zsír fog feljönni, amit majd szálkásításkor könnyű lesz ledolgozni. Viszont ha pontatlan, sokkal több ch-t, zsírt, v mind a kettőt egyszerre viszel be, akkor jóval gyorsabban fogsz zsírosodni. Izom jönni fog persze, de mellé sok zsír, ami elbassza a formád, és leszálkásítani is kín lesz.
2014. júl. 4. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!