A has izom "lazasága", "gyengesége" miatt dülledhet ki a hasam?
Üdv
Több mint egy éve foglalkozom testépítéssel, egészségügyi okok miatt több testrészt később kezdtem el, most már mindenre edzek heti 3 napot (+ 2 különböző napon még hasazás)
A problémám az, hogy jelenleg alapból van rajtam sok felesleg (viszont izomtömeg is van rajtam) viszont a hasam eléggé kijön, és ez nem a zsír miatt van (amiatt is) ,de a zsír nem annyi, hogy ennyire kijöjjön a hasam, még csak most kezdtem hasazni, eddig nem tudtam, a hasizmom nem olyan erős, és szerintem elég tág a gyomrom is, ha erősítem a hasat és arra is jön egy kis tömeg, az visszafogja majd a hasam? (majd diétázok is, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ezt a "tágságot" visszafogja e.
http://www.youtube.com/watch?v=Nr1HLVPGUKA
Próbáld ki ezt a gyakorlatot! Direkt erre a való, amit te mondasz. Minden este szoktam csinálni pár percet és pár hét után érezhetően erősebb lett a hasfalam emiatt esztétikailag is jobban néz ki, mert kisebbnek látszik a derék. Régen bevett gyakorlat volt ma már kevesen csinálják profik között.
Köszönöm, mindkettőtöknek ment a +!
Ennél a gyakorlatnál a hasfalat feszíteni kell, vagy behúzni ameddig tudjuk?
Köszönöm!
És ezt mennyi ideig, hányszor ismételve? Utána csináljak hasgyakorlatokat vagy fölösleges?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!