Budapesten hol lehet jég korcsolyázni ilyenkor?
A Pólus Center Western City-ben is lehet szerintem.
A Duna Plaza jégkoripályája már régen megszűnt, most egy hízlaló gyorsétterem van a helyén. Illetve a Duna Plaza melletti Jégszínház is elköltözött már, ott ingyen lehetett korizni: [link]
"október 29-én ingyen lesz az arénában"
Milyen arénában?? Sok aréna van, melyikben lesz?
Megpróbáltam rákeresni a neten, de nem találom..
A Jégszínház a Récsei bevásárlóközpontbeli állandó játszóhelyén sajnos jelenleg nem tud közönségkorcsolyázásra lehetőséget biztosítani,
mivel a Nemzeti Jégszínháznak egyetlen jégfelülete van, ahol az előadások és a próbák is zajlanak. Nagyrészt emiatt, másrészt pedig a jelenlegi helyszín specifikussága miatt (nem tudnak öltözőhelyiséget, mellékhelyiséget biztosítani az érdeklődőknek, a jégfelület maga a színpad, díszletekkel és technikai felszereléssel, amelyek rendkívül balesetveszélyesek).
A helyzet viszont nem végleges, és amennyiben változás történik, azt mindenképpen közzéteszik.
Jégszínház Kft. / IceTheater Ltd.
www.jegszinhaz.hu, www.icetheater.hu
Pólus Center Jégpálya:
.
KORCSOLYÁS JÉGDISCO A PÓLUSBAN 11.27.
Különleges koris buli, pörgő ritmusok és forró hangulat a jégen!
.
Magyar jégkorong siker Bécsben! Nemzetközi tornát nyert a bevásárlóközpont 7-8 évesekből álló hokicsapata, a Pólus Pingvinek. További lehetőségek a Pólus jégpályán:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!