Úgy érzem, hogy én vagyok Messi. Mit csináljak? NAGYON FONTOS!
Futballista pályán akkor gondolkozz el ha tehetséges vagy, mer nem hiszem hogy ez vmi vudu jel lenne; nyilván sokan éreztek már igy mikor izgultak.Üres kapura pedig nem nehéz gólt lőni inkább kihagyni az.
Józsi!názson laza vagy, de azé ne térj el a témától.
multkor én is így jártam
sikerült beállnom a tesco parkolóba úgy, hogy nem állt ferdén az autó és hirtelen azt hittem én vagyok Michael Schumacher
már bent a tescoban elkezdtem dönteni a köridőket a bevásárlókocsival és hazafele megálltam a kúton és lecsesztem a kutast, hogy mennyi idő alatt tankolta tele a verdát...
Hát azért sokszor nehéz üres kapura gólt lőni. Nem egy sztár nem tudta eltalálni 1m-ről az üres kaput. Amúgy velem is megtörtént egy nagyon kedves hasonló történet.
Egyszer lőttem szabadrúgásból egy gólt. Azt hittem, hogy Beckham vagyok. Belőttem a hajam a tornaterem öltözőjébe, összefirkáltam magam tollal és boxerban jártam a suliba. Nem is emlékeztem, hogy elvették az ellenőrzőm, hisz minden csajt megcsókoltam a suliba (de vajon miért adtak pofont?). Csak mikor hazamentem akkor anyám kérdezte mi ez az igazgatói? Akkor esett le, hogy azok a lányok nem is Victoria Beckham-ek voltak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!