Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Úgy érzem, hogy én vagyok...

Úgy érzem, hogy én vagyok Messi. Mit csináljak? NAGYON FONTOS!

Figyelt kérdés
Ma tesiórán rúgtam egy gólt üres kapura és hirtelen elkapott egy olyan érzés mintha én lennék Lyonel Messi. Úgy éreztem mintha mindenki engem figyelne meg fütyülnek és elkezdtem köpködni a földre meg a fehér pólómba fújtam az orrom. Lehetséges lenne??? Gondolkozzak a futballista pályán? Légyszi csak értelmes válaszokat, mert ez nekem nagyon fontos!!!

2013. nov. 7. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Futballista pályán akkor gondolkozz el ha tehetséges vagy, mer nem hiszem hogy ez vmi vudu jel lenne; nyilván sokan éreztek már igy mikor izgultak.Üres kapura pedig nem nehéz gólt lőni inkább kihagyni az.

Józsi!názson laza vagy, de azé ne térj el a témától.

2013. nov. 7. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

multkor én is így jártam

sikerült beállnom a tesco parkolóba úgy, hogy nem állt ferdén az autó és hirtelen azt hittem én vagyok Michael Schumacher

már bent a tescoban elkezdtem dönteni a köridőket a bevásárlókocsival és hazafele megálltam a kúton és lecsesztem a kutast, hogy mennyi idő alatt tankolta tele a verdát...

2013. nov. 8. 14:52
 3/5 anonim válasza:
És ugye mindenki hülyének nézett ugye, kedves kérdező? :D Amúgy nem valami nagy tehetség kell ahhoz, hogy üres kapura gólt lőj.
2013. nov. 9. 08:50
 4/5 anonim válasza:

Hát azért sokszor nehéz üres kapura gólt lőni. Nem egy sztár nem tudta eltalálni 1m-ről az üres kaput. Amúgy velem is megtörtént egy nagyon kedves hasonló történet.

Egyszer lőttem szabadrúgásból egy gólt. Azt hittem, hogy Beckham vagyok. Belőttem a hajam a tornaterem öltözőjébe, összefirkáltam magam tollal és boxerban jártam a suliba. Nem is emlékeztem, hogy elvették az ellenőrzőm, hisz minden csajt megcsókoltam a suliba (de vajon miért adtak pofont?). Csak mikor hazamentem akkor anyám kérdezte mi ez az igazgatói? Akkor esett le, hogy azok a lányok nem is Victoria Beckham-ek voltak. :(

2013. nov. 9. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
utolsó ezt most úgy írtad, mintha Backhem nem smárolna más csajokkal csak a feleségével :D
2013. nov. 9. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!