Nem arról volt szó, hogy a BUBI ingyenes lesz?
Na erre most kiderül 20 ezerért vehetsz éves bérletet, miközben 50-ért már saját biciklid van és nem 30 percre hanem egész napra.
Az még hagyján, hogy ocsmányul néz ki, nyilván direkt, de hogy van pofája a BKK-nak a londoni vagy más nyugat-eu.-i árakkal összehasonlítani?! Londonban nem 80 nettót keresnek.
Ki kell váltani egy bérletet sok ezerért. Nagyon kíváncsi leszek, hogy hány ember váltja ki és remélhetőleg, nem a BKK-sok fogják majd a statisztika javítása végett.
Mondjuk amilyen éves sokmilliós jutalmak röpködnek pofátlanul, abból biztos futja Vitézyék egész családjának BUBI bérletre.
Ezt mégis honnan vetted, hogy éves bérletet kell hozzá venni?
50e meg egy nagy rakás fost kapsz nem biciklit.
ma 07:48
Értelmezd a szöveget amit írt.
Kérdező, 30 percig ingyenes lesz. Ez volt a legutóbbi infó. Ezért kérdezem, hogy honnét vetted, hogy bérlet kell hozzá, vagy hogy nem lesz ingyenes?
Neked magas nem megy a szövegértés.
30 perc alatt meg rohadt sokat lehet menni.
Csak akkor ingyenes fél óra (egy nap többször is), ha veszel napijegyet 500-ért és leteszel 25.000 Ft kauciót (legalábbis legyen annyi a bankszámládon), vagy bérleted van évi 18.900-ért...
Én úgy értelmeztem, hogy MINDENKÉPP kell bérletet venni és csak akkor használhatod INGYENESEN 30 percet, utána fizetni az időtúllépésért kell. Valamint a bérlet árából levonható a túllépés.
Tehát szó sincs róla, hogy ingyenes lenne. Végül is EU pénz a 85%-a az 1,06mrd Ft-nak. Kérdéses, mennyire reális a 20eFt / fő mint fenntartási, javítási díj. Szerintem erős túlzás.
Kicsit átgondoltam, és kezdem jónak tartani. Elég sok helyen van, de nem elegendő helyen.
A Belvárost nagyon jól lefedték, viszont észak-Pesten el kellett volna vinni egészen az Árpád-hídig hiszen aki Észak-Budáról ott jön át Pestre, pl. busszal - akár BKV, akár Volán -, az rögtön tudna Pesten tekerni, de sajnos csak a Lehel tértől kezdődik a BUBI zóna. Az meg mér két átszállás BKV-val.
Szóval, egy hozzáférési kártyát válthatsz ki 20e Ft-ért, mármint ez az éves éri meg a legjobban aki használja, és ezzel csak a rendszer jogosultságát/használati jogát tudod igénybe venni.
Ekkor még csak a 30perces "ingyenest" vetted meg. Ezen felül kell majd még fizetni a túl-használatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!