Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lehet olcsón fixit venni?

Lehet olcsón fixit venni?

Figyelt kérdés
30-40 körül! Fixire hülyeség első féket rakni?
2013. jan. 6. 23:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A fixie-k úgy működnek, hogy a kerékagyuk nem tekeredik külön ha nem hajtod, hanem téged hajt. Mintha egy hagyományos biciklit hátra tolnál.
2013. jan. 6. 23:50
 2/14 anonim ***** válasza:
szóval szerintem felesleges az elsőfék
2013. jan. 6. 23:50
 3/14 A kérdező kommentje:
tudom, hogy milyen a fixi, de azért biztonságosabb ha van rajta fék pluszba:D
2013. jan. 7. 00:02
 4/14 anonim ***** válasza:

első hátsó fék kötelező, rendőr büntet...

amúgy nem használom a fékeket, de ha hirtelen kell megállni, akkor jó, hogy ott van mindkettő, csak divatból hülyeség fék nélkül száguldozni... a csak első féket megint csak hülyeségnek tartom, mert ha pánikhelyzetre tartod a féket, és pánikhelyzetben meghúzod az elsőt, akkor mi is történik? fejre állsz... sokan jönnek ugyebár a skiddel, hogy az a fék... egy simább gumival szinte semmi fékereje nincs, egy tapadósabb darabbal meg rohadt nagy erő kell, ahhoz hogy megállítsd a kereket, úgy hogy súly is legyen a hátsó kereken, hogy fékerő legyen... nah ezt most megmondtam...

mikor először próbálkoztam a skiddel klipsz nélkül, a pedál egyszerűen átdobott a kormány felett... miután vettem pedálszíjat, utána is fél évbe telt mire normálisan megtanultam skiddelni, ott ahol én szeretnék, ugyan is a pedálforgásra is oda kell ám figyelni, hogy hol fog állni a pedál mikor odaérsz ahol skiddelni szeretnél, és ez sem olyan egyszerű..

Szal egy kezdő fixisnek, nem hogy nem hülyeség az első fék de a hátsó is kell... ráérsz féknélküliségen gondolkodni, majd ha már nem kell itt ilyen kérdéseket feltenned...

2013. jan. 7. 01:26
 5/14 anonim ***** válasza:

aúgy hogy a kérdésre válaszoljak, itt találsz egész jó/olcsó gépeket.

[link]

de az átlag fixis magának épít...

[link]

2013. jan. 7. 01:30
 6/14 A kérdező kommentje:
mennyiből lehet kihozni? 30-40ből kijön? vagy annyiból esélytelen ?
2013. jan. 7. 01:33
 7/14 anonim ***** válasza:

hát ha az egyszerüségre törekszel, egy használt régi outiból ki lehet hozni, csak a hátsókerék láncfeszítõ árából. de ha nem értesz hozzá és csak mindent összevásárolgatsz amit jónak hiszel, akkor könnyen járhatsz úgy mint én, kezdõ koromban...

vettem egy régi outit, és mibdig kompatibilitási hibákba estem, mire azt éreztem, hogy kész, addigra a tervezett 30 helyett 250 fölött jártam, + volt egy fél bringánnyi fölösleges cuccom...

2013. jan. 7. 09:23
 8/14 A kérdező kommentje:
én ebbe a hibába biztos, h nem fogok beleesni mert nincs ennyi pénzem:D de én nem akarom összerakni hanem venni egy régi használt fixit készen :D
2013. jan. 7. 09:25
 9/14 anonim ***** válasza:
ha mákod van, 30-40ből kiön egy normálisabb váz...
2013. jan. 7. 10:34
 10/14 anonim ***** válasza:
nekem sem egyszerre volt ennyi pénzem, kb 1.5 év alatt
2013. jan. 7. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!