A biciklimet akkor felesleges lelakatolnom? (többi lent)
ajánlott a két lakat, de sokat nem érdemes rákölteni, max 10-12e
egy láncossal ki is bővül a lakatolási lehetőséged
"Annyira mondják, hogy minden lakatot le lehet vágni és csak azért van a lakat, hogy megnehezítse a tolvaj dolgát"
Ez így van, de a tisztességes zárással azt éred el, hogy más prédát keres a tolvaj, amit könnyebben el tud vinni. És érdemes két zárral járni, mert qrvára lehangoló kerék nélkül hazarángatni a gépet.
nekem masterlock van, de láttam már abus-t, és kryptonite-ot is 7-8-ért
a bbb-t, és a bike fun-t nem is néztem, ránézésre is gyengének tűntek
itt igazából azt már neked kell kiválasztani, hogy milyen hosszú legyen, és integrált záras, vagy külön lakattal ellátott
kinek mi a szimpatukis
én integráltasat vettem, és 90cm hosszú, így azért már majdnem mindehol jó vagyok, de azt mondom ha 100cm lenne az lenne az igazi, így pár hónapos használat után
én munkahelyemen, (multinacionális gyár szfvár) lepacsiztam a biztonságiőrökkel hogy ne az őrizetlen tárolóban legyen a gépem hanem bent az ő fülkéjükben... otthon meg a szobámban a falon csináltam neki akasztót, ha bolt előt kell kint hagynom, akkor olyan helyre teszem, ahol rálátok, emellett pedig a láncot leváltom a legkissebb kerékre elől a legnagyobbra, majd mikor áll a bicikli a váltókat eltekerem a másik végállásba, ebben az esetben, ha valaki felpattanna és elkezdene tekerni 90% hogy szakad a lánc, de ha esetleg nem, akkor is jár egy kiadós pofára esés..
mellesleg egy 600k s outiról van szó, lakatot egyáltalán nem használok, mindig megoldom a felügyeletet, minden még nem találkoztam olyan élethelyzettel ahol nem lehetne megoldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!