Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ismeritek a tolvaj kergetőket?

Ismeritek a tolvaj kergetőket?

Figyelt kérdés

arról szól hogy a bicikli tolvajokat buktatja le.

nem mondom le hogyan inkább nézzétek meg:

http://www.youtube.com/watch?v=XRxTucrU4Q4&feature=g-logo-xit

nem csak ez az 1 része van hanem 1-10-ig és minden héten töltenek fel.

2012. dec. 6. 17:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Jól tolják,csak az a baj ,hogy a magyar törvények a bűnözőket védik.
2012. dec. 6. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Az első részek elég gyenguszok voltak, az az utániak tetszettek, viszont utoljára láttam a lakat tesztes videójukat, aminek a stílusa elég ciki szerintem, saját magukat minősítik avval a hozzáállással.

Az a baj evvel, hogy nincs elrettentő ereje a börtönnek, lopnak a tetves réti parasztok, kapnak 1-1,5 év felfüggesztettet és folytatják onnan, ahol abbahagyták. Annak lenne elrettentő ereje, ha szóbeszédben terjedne a dicsőítő hír, hogy halálra kínoztak egy tolvajt, akit tetten értek.

Meg a spybikenak sem látom értelmét, ill. lehet, hogy rosszul gondolom, de az átlag dolgozó/tanuló embernek nincs ideje havonta mászkálni a bringájáért, ha ellopják, csak azért, mert 2 erősebb lakat helyett egy gyengébbet, meg ezeket a GPS-es, rádiós cumókat használja.

2012. dec. 7. 02:14
 3/11 anonim ***** válasza:
olyan mindegy milyen lakatot használ,aki ért hozzá bármelyiket kiiktatja.És tetszik,nem tetszik ez a SZEMÉT ország igenis a BŰNÖZŐKET védi!!
2012. dec. 7. 06:12
 4/11 A kérdező kommentje:

sajnos

még várok válaszokat

2012. dec. 7. 17:15
 5/11 anonim ***** válasza:

A láncvágós videó oktató jellegű :) volt ugye a filmen egy faszi, aki pár sec alatt vitte a gépet erővágóval. Ez a videó meg bemutatja, hogy ha nem pár mp-je van a tolvajnak, akkor tökmindegy, mivel zársz.

De a leghányadékabb a criticalmass fórum úri közönsége volt, mikor megtudták, hogy kik csinálják a tolvajkergetést, azonnal arra véleményre álltak, hogy őket kéne megrendszabályozni, nem is a tolvajokat...

2012. dec. 7. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Mos ismertem meg őket, köszi!! Ennyire még sosem kötött le egy krimi vagy bűnügyi sorozat sem, akármennyire is amatőrök csinálják, de nagyszerű! Holnap megnézem minden részét, most megyek aludni, jóéjt!
2012. dec. 9. 00:00
 7/11 A kérdező kommentje:

már fenn van a 11.-ik rész is

még jöhetnek válaszok

amúgy szivessen

2012. dec. 10. 16:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Olyan boldog vagyok, hogy elkapták a mocskokat, és a rendőrség is támogatja őket. :)
2012. dec. 10. 17:27
 9/11 A kérdező kommentje:
már a 12-es rész is fenn van
2012. dec. 17. 17:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Pont most néztem meg. A mocskos disznókat jól elkapták! :D
2012. dec. 17. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!