Vihetem szervízbe? Vagy otthon is lehet neki esetleg valamit csinálni? (racsni probléma)
Ha a legkisebb lánckerék külön forog a többitől (így értettem a leírásból), akkor nem sok remény van rá hogy otthon megoldódik a probléma.
Már rég láttam menetes racsnit szétszedve, de úgy emlékszek, hogy az alsó lánckerék menetes, tehát valószínűleg megugrott a menet, amit nem lehet javítani.
Ha a lánckerék egybe forog a többivel és a lánc ugrik a lánckeréken, akkor megnyúlt a lánc és mivel ezt a fogaskereket használod többet elkoptak a fogak, nekem ezt egy lánccsere megoldotta, de lehet hogy már az új lánccal is ugrana.
De inkább az első lesz az, hogy megugrott a menet és akkor csak fogaskerékcsere oldja meg a problémát.
Update: Szét esett az egész. :DD
Amúgy a legalsó fogaskerék valóban menetes, viszont ha szerencsém van nem a menet ment szét, mert ahogy láttam szét van repedve a fogaskerék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!