Valaki segítsen könyörgöm! Mit csináljak? (Utcai konfliktus)
2 napja este mentem haza újpesten a bártommal és a barátnőjével.
Egy 3 fős banda belénk állt a nemesebb fajtából, és kérdezték, hogy van e egy szál cigink, én adtam nekik reménykedve, hogy utána békénhagynak. Az egyik elővette a kését és elkezdte pörgetni a kezében a másik aki meg cigit kért mondta, hogy segítsem már ki őket, mert nem tudnak hazamenni. Mondtam hogy nincs pénz nálam, de nem nagyon érdekelte őket, mondták hogy vegyem elő a tárcámat, én elővettem és odaadtam nekik, mint valami igazi balek, benne volt 15.000 forintom, némi apró meg kb minden iratom. Közben a haverom is csak állt néma kussban, tőle nem is kérdeztek semmit. Elmentek a tárcámmal együtt. Rögtön utána elmentünk a rendőrségre, adnunk kellett személyleírást, és mondták hogy még értesítenek. A tegnapo és a mai napom kb az okmányirodában és a bankban telt el.
Valaki aki ért a hozzá, mondja már el, hogy mit kellett volna csinálnom ? Kb fél éve krav magázom, de teljesen lefagytam és mint egy robot csináltam mindent amit mondtak. Normális hogy ennyire beszri voltam ? Hogyan kellett volna cselekednem ? Van olyan sport vagy tréning ami megtanít arra, hogy ilyen szituációkban ne fagyjak le ?
Egyébként mindhárman 20 év körüliek lehettek, a magam 75kgjával nehezebb voltam mindhármuknál, de nem mertem ellenkezni.
az első pontnál már veszítettél.
a cigi kérés azt vizsgálja be,hogy mennyire vagy hajlandó engedelmeskedni,átadni a kontrollt.
te átadtad a kontrollt,ebből meg lehet tovább építkezni,mert felbátorodtak.
önvédelmi edzéseken az első pont amit a fejedbe vernek,hogy tartsd meg a helyzet irányítását a legvégsőkig.
verbális szakaszban ez lehetett volna,hogy figyelmen kívül hagyod a kérdését és visszakérdezel más témában.
ezzel mintegy jelezve,hogy észlelted a megszólítást,de nem vagy irányítható.
úgyhogy menj át máshova kravozni,vagy defendózni inkább és kezdj el bokszolni.
a másik,hogy ne tartsd együtt az irataidat meg a pénzed.
legyen irattartód meg pénztárcád,mert most azt is tudják,hogy hol laksz.
Ha zűrö helyen élsz, tartsd külön egy kevés pénzt valami nagyontipilus helyen, 2-3000 forintot, amit ilyenkor látszólag oda tudsz nekik adni.
Szerezz be egy gázpisztolyt, azért jobb mint a spray, mert ezek a subancok be fognak sz@@rni a stukker puszta látványától is.
Jó lenne minél hamarabb, (hónap eleje van), meet ahogy előttem is írták, már tudják melyik címre kell pénzért kopogtatni, csak akkor préselj kicsit több vért a f@!szodba és legyél te az aki határozott.
A krav maga edződtől pedig köszönj el, mert fél év alatt pont azt kellett volna belédvernie, hogy ilyen szituációban nem vesszük fel az áldozat szerepet, hanem kiállunk magunkért. Ott voltál a haveroddal együtt és letejeltél 3 suhanc cigánygyereknek. Ezen már ne rágódj, változtatni nem tudsz. Kezdj el boxolni vagy thai boxolni, hogy szokd magát a küzdést, és vegyél egy gumilövedékes vagy gázpisztolyt. Ha nincs rá pénzed, akkor a spray is jó lesz, de ha stukkert húzol elő, akkor egy életre bennük marad, hogy nem jó veled g***izni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!