Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ti mit tennétek a helyemben? 13/L

Ti mit tennétek a helyemben? 13/L

Figyelt kérdés
Egy kis községben élek. Kaptam ehy boxzsákot, mert hobb szintem szeretnék boxolni. Nem akarok versenyezni meg ilyenek, hanem tetszik nekem ez a sport. De itt nincs olyan emebr, aki szeret boxolni, sőt még olyan ember sincs aki tud boxolni. Most mit tegyek? Minden áron meg akarok tanulni boxolni! :-(
2015. ápr. 5. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ezeket csináld a zsákon. Először tanuld meg az egyenest rendesen. Ne kapkodd el.

2015. ápr. 6. 13:12
 2/3 aikiboxer ***** válasza:

Keresel egy boxedzést 50 km-es körzetben és legalább hetente 1x elmész tanulni. Edző nélkül ne állj neki a zsákot püfölni, semmi értelme. Bandázs meg zsákolókesztyű nélkül meg pláne ne állj neki, mert lejön a bőr a kezecskédről.

Ha nincs edzés elérhető távolságban, akkor inkább add el a boxzsákot és kezdj el egy olyan edzést, amit otthon, egyedül is tudsz csinálni, pl. Fegyencedzés, ugrálókötél, TRX stb.

2015. ápr. 7. 11:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Zsákolókesztyűm az van, és nem dogom eladni, mert szeretném ezt csinálni.
2015. ápr. 7. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!