Aki szedte a jumbo-t annak mennyi idő múlva látszódott meg hogy szedi? és mennyire látszódott? CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK.
3 hónap alatt kezdett látszani,7.3 kiló jött fel tőle,és mindenki észrevette a változást!
ezt részben neked is köszönhettem mert akkor kezdtem el szedni amikor először kiírtál 1 jumbos kérdést! tehát kb 1 éve...
a Jumbó asszem egy kemény koksz,szerintem ne szedd..impotens lehetsz tőle és tönkreteszi a májad is a sok dextróz.
am ha Schwarzenegger a neved miért nem azt nyomod mint Arnold?dianabol-anadrol és egy kis enantát.azse károsabb mint a Jumbód.
Szia!
A Jumbot egy tápláléknak fogd fel, tulajdonképpen az a lényege, hogy megnöveld a kalóriabeviteled(meg a fehérjét is) és ezáltal növekedj, nem csak izomban fogsz növekedni hanem zsírban is... tehát ha rendesen megnöveled a kalória beviteled akkor akár már 2 hét alatt is feltűnhet hogy felszedtél pár kg-t, de szinte semmivel sem jobb mintha benyomnál napi 10 pizzát sőt... napi 600g dextrózt (szőlőcukrot) be ne nyomj mert az egyenes út a cukorbetegség felé ami a későbbiekben derékba töri a sportkarriered
összegezve:
a fejlődésed elsődleges szempontja az, hogy mennyi kalóriát viszel be ezután jön, a megfelelő fehérje-szénhidrát-zsír bevitel arány...
a jumbot elsősorban edzés után kell szedned 3-4 kanállal és kiegészítheted még a napi kajádat vele, de jobban jársz ha szilárd ételt eszel(csak azt nehezebb megenni)
Ui: ne várj csodát ha színtiszta sima izomban akarsz fejlődni (zsírban ne akarj) akkor első évben 10kg izom elég jónak számít... zsírban természetesen sokkal többet is "fejlődhetsz"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!