Hány millió kib@szott kérdést fogsz még ugyanarról felrakni?
Önmagában a sima Jumbo nem hoz semmit, étrend kell hozzá, ahogy azt már leírtuk. De hogy a kérdésre válaszoljak.
A szervezet nem egy 100%-osan működő valami, a hasznosítási aránya közelebb áll az 1%-hoz, mint a százhoz. Akkor mégis mi a f@szt vársz alig 3 kilótól?
2011. ápr. 4. 16:04
3/13 A kérdező kommentje:
a kérdésemre várok választ!!!!!!
2011. ápr. 4. 16:05
4/13 anonim válasza:
én meg várok, hogy takarodjál már a f@szba vagy edzeni b@szd meg. állítom, hogy csak vennéd (MERT MÉG AZT SEM TESZED, de ne is tedd..te ne) ezeket és azt hiszed, hogy ettől majd izmos leszel..
2011. ápr. 4. 16:47
5/13 anonim válasza:
Sajnos szőlőcukor nélkül semmit sem ér! A legjobb ha belekeversz 2kg szőlőcukrot és adsz az egész dobozhoz 6liter citromos teát, majd mikor elkeveredett análisan betöltöd magadban mert a bélben sokkal jobban felszívódik! Ezzel a módszerrel átmenetileg 2,8+2+6= 10,8kg-ot lehet felszedni
2011. ápr. 4. 17:42
6/13 anonim válasza:
bevallom őszintén már kicsit megijedtem, hogy ma nem teszel fel kérdést, de most már látom, hogy minden rendben!
2011. ápr. 4. 17:44
7/13 anonim válasza:
GreenTea
Sosem vettem ilyen kicsi kiszerelésben:) A 8,8kg-st 40 nap alatt pusztítottam el, és 4 kg plusszal zártam! Persze nekem ment mellé a rendes étrend, meg napi 120g szőlőcukor!
2011. ápr. 4. 20:33
8/13 anonim válasza:
csak 120g? :O
én azt olvastam, hogy edzés után 150-200g szőlőcukortól gyors fejlődést várható
Most már én is tudom, de ez még régen volt. Ma már 2-300g-ot tolok naponta!
2011. ápr. 4. 21:20
10/13 anonim válasza:
16:04-es vagyok. Szerintem a kérdésre válaszoltam. Mit vársz, hogy valaki majd azt mondja, hogy igen, 10 kiló izom felszökik rád, és a 35-ös kezedből 45-ös lesz? Ha ezt várod, akkor tessék, egyébként meg menj edzeni, tarts be egy rendes étrendet, és f@sza lesz. De te vmit nagyon sz@rul csinálsz, ha kábé fél év alatt nehezebb lettél két kilóval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!