Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Sima jumbo 2860g kinek hogy...

Sima jumbo 2860g kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt nyomta magába és mennyit használt? Mennyit szedett fel testsúlyban? és hogyan adagolta?
2011. ápr. 4. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
szőlőcukor nélkül sehogy schwarzi
2011. ápr. 4. 16:00
 2/13 anonim ***** válasza:

Hány millió kib@szott kérdést fogsz még ugyanarról felrakni?

Önmagában a sima Jumbo nem hoz semmit, étrend kell hozzá, ahogy azt már leírtuk. De hogy a kérdésre válaszoljak.

A szervezet nem egy 100%-osan működő valami, a hasznosítási aránya közelebb áll az 1%-hoz, mint a százhoz. Akkor mégis mi a f@szt vársz alig 3 kilótól?

2011. ápr. 4. 16:04
 3/13 A kérdező kommentje:
a kérdésemre várok választ!!!!!!
2011. ápr. 4. 16:05
 4/13 anonim ***** válasza:
én meg várok, hogy takarodjál már a f@szba vagy edzeni b@szd meg. állítom, hogy csak vennéd (MERT MÉG AZT SEM TESZED, de ne is tedd..te ne) ezeket és azt hiszed, hogy ettől majd izmos leszel..
2011. ápr. 4. 16:47
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Sajnos szőlőcukor nélkül semmit sem ér! A legjobb ha belekeversz 2kg szőlőcukrot és adsz az egész dobozhoz 6liter citromos teát, majd mikor elkeveredett análisan betöltöd magadban mert a bélben sokkal jobban felszívódik! Ezzel a módszerrel átmenetileg 2,8+2+6= 10,8kg-ot lehet felszedni
2011. ápr. 4. 17:42
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
bevallom őszintén már kicsit megijedtem, hogy ma nem teszel fel kérdést, de most már látom, hogy minden rendben!
2011. ápr. 4. 17:44
 7/13 anonim ***** válasza:

GreenTea

Sosem vettem ilyen kicsi kiszerelésben:) A 8,8kg-st 40 nap alatt pusztítottam el, és 4 kg plusszal zártam! Persze nekem ment mellé a rendes étrend, meg napi 120g szőlőcukor!

2011. ápr. 4. 20:33
 8/13 anonim ***** válasza:

csak 120g? :O

én azt olvastam, hogy edzés után 150-200g szőlőcukortól gyors fejlődést várható

azt hiszem pont itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__extrem-sportok__..

2011. ápr. 4. 21:04
 9/13 anonim ***** válasza:

GreenTea

Most már én is tudom, de ez még régen volt. Ma már 2-300g-ot tolok naponta!

2011. ápr. 4. 21:20
 10/13 anonim ***** válasza:
16:04-es vagyok. Szerintem a kérdésre válaszoltam. Mit vársz, hogy valaki majd azt mondja, hogy igen, 10 kiló izom felszökik rád, és a 35-ös kezedből 45-ös lesz? Ha ezt várod, akkor tessék, egyébként meg menj edzeni, tarts be egy rendes étrendet, és f@sza lesz. De te vmit nagyon sz@rul csinálsz, ha kábé fél év alatt nehezebb lettél két kilóval.
2011. ápr. 4. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!