Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő múlva fog látszódni...

Mennyi idő múlva fog látszódni hogy kondizok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
elég vékony vagyok . szerintetek mennyi idő kell hogy látszódjon ? (figyelni fogok az étkezésre)
2010. júl. 3. 10:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nagyon vékony vagy, akkor hamar.
2010. júl. 3. 10:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit jelent az hogy figyelni fogsz az étkezésre.No és persze attól is hogy mennyire intenzívek az edzéseid.Amíg 1-2hónapig szokod a súlyokat és a terhelést addig leginkább az erőd fog nőni és kicsit ki fogsz kerekedni,de a súlyod annyira nem fog változni.De ha mindenre figyelsz akkor meg lesz az eredménye
2010. júl. 3. 10:49
 3/11 A kérdező kommentje:

és az a hamar az milyen hamar? 1hónap? 2?

mert itt a nyár aztán gyorsan ki kéne pofozni egy kicsit a testem :)

2010. júl. 4. 01:55
 4/11 anonim ***** válasza:
én anno 1-1,5 hónap alatt 5kiló izmot szedtem fel(amikor kezdtem)és az azért már látványos.De ahhoz úgy kell enned és edzened
2010. júl. 4. 11:43
 5/11 anonim válasza:

h4xOr ???

neviccelj má xddd 5kg izo az kb 1 év alatt jön fel xdddd:D

max híztál még mellé vagy esetleg koksz de 5 kg izom semmiféleképpen nem jön fel 1 hónap alatt xddd

2010. júl. 18. 11:09
 6/11 anonim ***** válasza:
kezdőként?kreatinnal?mint a szél
2010. júl. 18. 11:32
 7/11 anonim ***** válasza:
mivel sovány vagy ezért nem csak izom dobna rajtad sokat.Kezdj el gyúrni figylej oda az étrendedre(talán fontosabb mint az edzés) ezután jöhet a siker.Én 1éve kondizok mégse vagyok az a húúú de nagy állat.A sikerhez idő kell.
2010. júl. 18. 11:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem talán fontosabb.Sokkal fontosabb.A legfontosabb.Hiába edzel ha nincs miből izmot építeni.Hiába van meg az épülendő házam alaprajza ha nincsenek munkásaim(jelen esetben ch)és nincs építőanyagom(a fehérje)
2010. júl. 18. 11:40
 9/11 anonim ***** válasza:
h4xOr : Kreatinnal 1.5 hónap alatt 5kg:O hát te valami különleges egyed lehetsz!Max egy év alatt lehet 5kg tiszta izmot fölszdeni!Egyébként meg a Kreatin gondolom te monohidrátot szedtél csak vízmegkötő hatással bír...mellé kell fehérje is!
2010. júl. 20. 16:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudom:O Ez a kúra utánai súly ami megmaradt.És hidd el ha kezdőként normálisan eszel úgy lehet nőni mint a gomba
2010. júl. 20. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!