Vannak itt izmosabb pasik? 16L
Van. :)
8 év küzdősport keményen. Csak magam miatt. Amit ad: Önfegyelem, kitartás, jó testfelépítés, erőnlét.
régen a csajok miatt edzettem. Most tojok rájuk, és magam miatt edzek :D
24F
Folyamatosan edzek 1 éve, kizárólag magam miatt. Sajnos még nem vagyok túl izmos, inkább csak sportos.
17/F
Nekem ez valahogy tok normalis volt mindig, hogy fiu letemre sportolok. Nem a lanyok miatt, nem is magam miatt ... hanem az eredmeny miatt.
Kesobb mar annyira az eletem resze lett a sport, hogy rosszul ereztem magam ha nem edzettem. Nem a lanyok miatt, mar nem is az eredmeny miatt, hanem az eletstilusom miatt.
Most mar mondhatni "oreg" vagyok es "beteg", de meg igy is sportolok. Most mar aztan vegkepp nem a lanyok miatt, nem is a teljesitmeny miatt, hanem az egeszsegemert.
Szia!
Mindenképpen a pozitív társadalmi hatása miatt.
A férfiak jobban tisztelnek,
a nőknek szimpatikusabb vagy ha sportolsz,kondizol.
Lehet hogy fiatal korában valaki vékony/túlsúlyos volt, különböző atrocitások érték emiatt.
Vagy egyszerűen ez a minta van a fejedben, hogy milyen egy igazi férfi, erős, bátor, stb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!