Írnátok olyan tornás videókat, amikben bemutatják a mozdulatokat, és lehet rá bent tornázni?
Főként olyan érdekelne, aminek a segítségével egészséges étkezés mellett kisebb ,,hurkákból" lapos hasat, formásabb, izmosabb lábat és feneket érhetek el.
L
A tornavideóktól ilyet NEM fogsz elerni. Azok 1 celra jók,hogy levitezlett fitnessmodelleknek biztositanak egy kis zsebpenzt. Nem szamit edzesnek. Otthoni edzesre a Fegyencedzes a jo.
Masreszt nem artana tisztaba tenni a dolgokat mert a fogyashoz (hurkak) es az izmosodashoz teljesen mas etrend kell.
Nem szeretnék semennyit fogyni. 167 cm, 50 kg vagyok.
Vékony testalkatom van, szóval nincs nagy hasam, vékonyak a lábaim és kicsi a fenekem, de abszolút izomtalan vagyok, szeretnék ,,feszesebb", csinosabb lenni.
Ha hurkas a hasad akkor zsiros..
Izmosodasra meg felejtsd el ezeket. Nezz utana mint mondtam a fegyencedzesnek vagy builder.hu-n vannak női edzestervek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!