Popsiformáláshoz milyen és mekkora tömegű súlyzók kellenek?
Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 22:03
1/17 anonim válasza:
Amivel 10-15 szabalyos ismetles megy.
2/17 A kérdező kommentje:
lábra lábemeléshez, meg kézbe is guggoláshoz ?
2014. dec. 2. 22:08
3/17 anonim válasza:
Guggolashoz nyakadba egy rud
Kitöreshez meg kezisúlyzok
"Labemeles" nem kell.
4/17 anonim válasza:
Kulcsszó: ,,fenekecske dombocska'' :D
Úgy nagyjából az, amit az első írt. Az változó, hogy kinek mi a jó. Én azt szeretem, ha maximum 20 ismétlést tudok megcsinálni valamiből. Abból 5 sorozat kábé. De neked kellene inkább beállítanod. Lehet kombinálnod is kettő gyakorlatot (ez nem azt jelenti, hogy 1 darab ilyen 1 darab olyan felváltva).
5/17 A kérdező kommentje:
érdemes ilyen kéz- lábsúly szettet venni?
2014. dec. 2. 22:11
6/17 A kérdező kommentje:
hát most nyakamba rudat nem akarok venni ha csak popsiformálás miatt edzek..:D nem kell az nekem semmi másra.
2014. dec. 2. 22:20
7/17 Andi80018 válasza:
Csak vigyázz Szöszi, ki ne b...szd vele a tévét, vagy a tükröt, mer nem látod magad szelfizés közben :-D
8/17 A kérdező kommentje:
jézus:D
2014. dec. 2. 23:17
9/17 anonim válasza:
pedig a válaszod alapján full jogosan kaptad.
10/17 anonim válasza:
A felcsatolhato súlyokat ne vegyel. SEMMI terhelest nem nyujtanak mert 1-2 kilo de az ízületeidet szetcseszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!