Hol találok jó hiphop tánciskolát?
Kedves Kérdező!
Hasonló problémákkal küzködök, csak én egy eldugott kis városban élek, ahol nem dívik az iilyen és a közelbe ami tényleg közel lenne, ott meg nem olyat tanítanak ami jó is lenne, mert mint Te is látod elég nagy különbség van a sulik között. Én ajánlanám, hogy otthon kapcsolj be egy Neked megfelelő ritmusu számot és kezdj el rá táncolni gyakorlás képp, de ne koreográfiát! Az nem kell, tanulj meg a ritmusra mozogni, érezd át és úgy megy magadtól ez a "vagány" táncos dolog :) Jó a tánciskola, de a mindeféle koreográfia ami a zenétől eltér az az örületbe kerget, legalábbis engem,mert akkor végülis "semmi értelme" :) Jó gyakorlást ;)
Szia!
A Deák térhez közel (ill. az Operánál is kurzusuk) én tudok ajánlani neked egy jó hiphop táncsulit, a BooG-$ HipHop Dance Squad-ot. Az oktató srác elég jófej és elég profi, az órák nagyon hangulatosak, és tanulunk new style-t, oldschoolt, krumpot, jacksont, meg mindenfélét, nem fogsz unatkozni. A táncsuli honlapján van egy-két ízelítő video is, de az első probaóra ingyenes, úgyhogy nyugodtan ki tudod próbálni! A tánciskola honlapja a [link] címen érhető el.
Sziasztok! Mezei Anita vagyok, hip-hop tánctanár (sportoktató-tánc szakon szereztem képesítést). 8 éve táncolok hip-hopot, és 3 éve tanítok!!!
Ha szeretnél rövid időn belül a streetdance összes válfajával megismerkedni és egy hangulatos órán részt venni, akkor hívj bátran!
Jelenleg a
FEELING-FANTASY TÁNCISKOLA
4033 DEBRECEN, VERES PÉTER UTCA 67.
(bejárat a"Tomó" csemege mellett)
Vagyok tánctanár.
Egyéb szolgáltatásaim:
szalagtűzős táncok, magánórák, tánciskolák vendégelőadója.
Elérhetőségeim: e-mail: mezeyanita@citromail.hu
Tel.: 30/577-9063
Szia!
A VII.kerületben tanítunk minden nap street dance stílusokat, ha érdekel tanfolyamaink teljes leírását megtalálod az utcaitancok.hu-n!
Szeretettel vár:
Hajni és Mike
az Utcai Táncok Egyesület tanárai
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!