Hol lehet talajtornára járni Szolnokon? (több kérdés lent)
14 éves lány vagyok. Kb. 163 cm (szóval eléggé magas) és vékony (ömm... inkább sovány, de nem tehetek róla. Nem vagyok anorexiás!).
Régebben a sulimban jártam egy kis ideig fit-kidre, de otthagytam, mert kinevettek, ha bénáztam, csúfoltak és kényeskedtek, beképzeltek voltak.
Kézenállni tanultam meg, de azt sem ott. Kétszer véletlenül átfordultam kézenállásból. Fejenállni tudok még, nyáron pedig megtanultam tigrisbukfencezni, de azóta már nem csináltam, ezért lehet, hogy elfelejtettem. Cigánykerekezni nem tudok tökéletesen. A spárgában nagyjából lementem, de nem volt teljesen egyenes a lábam. Hidat fekvésből tudok csinálni. Amikor ezekkel foglalkoztam, sokkal jobb volt a hajlékonyságom, mint most.
Tesiből nagyon béna vagyok és lassú.
Szeretném tehát újrakezdeni, de nem tudom, hogy hol. Kerestem a Google-ban, de nem találtam. Szereket inkább nem szeretnék használni, ahhoz még nincs elég bátorságom. Úgy szeretnék majd oda menni, hogy legalább kézenállni és cigánykerekezni tudjak. De a híd, az előrebógni és a spárga sem kizárt.
Jó lenne, ha írna olyan, aki Szolnokon lakik és jár talajtornázni. Nem szeretnék nagyon profik közé kerülni.
Kérdeznék még valamit: könnyű az ilyen csoportokba beilleszkedni? Nem nehéz barátokat szerezni? Nem fognak kiközösíteni, kinevetni, kibeszélni, kicsúfolni?
Milyen felszerelés kell ehhez a sporthoz? És otthonra? (Ruhák, eszközök) Hol szerezzem be őket?
Nem veszélyes ez a sport? Eléggé bátortalan vagyok, de érdeklődő. Hogyan tudnám leküzdeni a félelmemet?
Én annak is örülnék, ha csak egy kérdésre válaszolnátok, de annak a legjobban, ha mindegyikre. :3
Előre is köszönöm. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!