Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fenék formálás? De hogyan?

Fenék formálás? De hogyan?

Figyelt kérdés
már hónapok óta edzek elég rendesen,teljes test edzés,eleinte elég látványosan fejlődött a combom és a fenekem,de azóta teljesen megállt a fejlődés,és olyan mintha minden testrészem jó lenne,feszes,izmos,de a fenekem elég gusztustalan,alul olyan plötty :D nem tudom mivel tudnék rátornázni keményen? szoktam gugolni a vállamon rúddal,van hogy szabadon gugolok,csinálom azt a fél lábbal hátra tolósat,vagy amikor leülsz és a két lábaddal fel kell tolni a súlyt és semmi komolyabb hatás,inkább a combom fejlődik..HELP!én szép kerek feneket akarok!!!
2013. nov. 17. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Guggolj széles terpeszben mélyebbre, esetleg nagyobb súllyal, ha megy. Válts ismétlésszámot, sorozatszámot is akár. Étrend?
2013. nov. 17. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=DDWZRzj6054

Mondjuk.. csak mert nincs kedvem tovább keresni. Ez elmegy.

2013. nov. 17. 22:29
 3/5 anonim ***** válasza:

... javíthatatlan vagyok, ha női hátsókról van szó.

a célod SZENT, legyen szép kerek feneked!

http://www.youtube.com/watch?v=mLoYwwnYm0E

Egyél hozzá ügyesen!

2013. nov. 17. 22:31
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm videókat ! :) majd megnézem őket holnap,mert már aludni kéne,csak bele tekertem,de jónak tűnik az utolsó.

a kajáról annyit,hogy azt is rendesen csinálom,annyi kivetni valóval,hogy elképesztően édes szájú vagyok,és igen nem tudtam még lemondani a csokiról...tudom ez a bűnöm ,de ettől függetlenül,tényleg nagyon szépen fejlődök,már személyi edző is kérdezte,hogy versenyre készülök,mert szép szálkás a karom.de tudom, egyszer el kell majd hagyni a csoki zabálást is...de csak lassan :D

2013. nov. 17. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Csoki = cukor, legalább az izomzat fejlődését segíti, ha a szénhidrátot edzés utánra igazítod akkor nem olyan vészes ám.
2013. nov. 17. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!