Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a (Cytogen)...

Mi a véleményetek a (Cytogen) Hypermass 5000 tömegnövelőről?

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szőlőcukor+tejpor. Akik nem tehetik meg, hogy mindennap 6 minőségé szilárd étkezést fedezzen az próbálkozzon ezzel...:) Amúgy a kezdetekhez tökéletes, de hosszútávon felejtős!
2009. nov. 6. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:

ha itt kérdezel ilyeneket, akkor nagyon el vagy tévedve barátom.

Ahhoz hogy tömeget növelj, nem elég tömegnövelőt szedned, rendesen kajálnod is kell mellé, minőségi ételeket, fehérjedús kajákat, és rendesen edzeni. Attól hogy tömegnövelőt szedsz, az ami feljön egyáltalán nem izom lesz, sőőt. Ha nem kajálsz rendesen, elzsírosodhatsz tőle és olyan lesz a tested h pf...

Am a termékről csak annyit, hogyha rendes minőségi kaját eszel és edzel, akkor csak pozitív hatása lesz, ajánlani tudom.

2009. nov. 12. 00:37
 3/5 anonim ***** válasza:
2*szedtem szerintem jo de ilyeneket csak nagyban eri meg szerintem
2009. nov. 12. 12:28
 4/5 A kérdező kommentje:

2.-nak teljesen tisztába vagyok a tömegnövelés fogalmával.Tudom hogy a rendes táplálkozás az alapja mindennek és ez csak egy kis darabkája.

Csak azért kérdeztem mert ugye rengeteg tömegnövelő van a piacon és volt e akinek nemváltbe..stb

2009. nov. 12. 16:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem éri meg az árát. Ez a véleményem!
2010. aug. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!