Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit szóltok, jól megoldották...

Mit szóltok, jól megoldották a Niki-féle botrányt, mi?

Figyelt kérdés

Most azért na ... lehet fantáziálni hogyne, de akkor hova tűnt az a sok szülő hirtelen, aki jelezte Gyuribának, hogy "van ott valami" ?? Izgalmas, ugye?

Mondjuk én már a megjelenéskor megmondtam, h eltussolják, tök evidens, csak arra lennék kíváncsi, hogy azokkal a szerencsétlenekkel, akikkel aláíratták a mostani nagy tiltakozó nyilatkozatot, azokat vajon hogy vették rá?

és apropó, esetleg valaki tudja a teljes listát linkelni?

ki az a 23 fő?

most ilyen G Karcsi meg Lacika és társai-féléken nem lepődök meg, de őszintén remélem, h Gyurtáékat pl nem tudták bepalizni semmivel.

Úszók, mi a vélemény?

#Szepesi Nikolett #sportélet
2013. jún. 11. 20:38
 1/3 anonim válasza:
100%

Undorító. Engem az olyan kommentek, vélemények akasztanak ki a legjobban, amiket idősebb nők irkálnak, hogy "szegény öregembert már nem kéne bántani", "csak egy k...fantáziája", stb. És ha lányaik jeleznék, hogy bizony fogdosta őket egy barom, akkor is így reagálnának?

Azt hiszem igen.

2013. jún. 18. 13:29
 2/3 A kérdező kommentje:

jaja, hát tudod azokon én elgondolkozok h vajon tényleg ennyire kis szendeszűzek szerencsétlenek vagy csak amolyan álprűdek és valójában nagyon is ismerik a dörgést ... jó kérdés.

ha te is "közülünk vagy", akkor úgyse kell írnom semmit. de azért eléggé eldobtam magam a névsor láttán, pontosabban elkeseredtem mert amögött is kemény félelem és zsarolás van sajnos. neveket meg hagyjuk ... azért az már nagyon durva h még olyan is teljes mellszélességgel kiáll tiltakozni aki mélyen benne van a dolgokban! na ez már úgy egy méltó módon gusztustalan lezárása az egésznek! legalább akkor maradna kussban, nem?

2013. jún. 19. 08:34
 3/3 anonim válasza:

Amikor megtörténtek ezek a molesztálások a szülők miért nem léptek fel? A rendőrséghez senki nem fordult?

Miért egy könyvkapcsán kerültek elő ezek az ügyek, mikor bűncselekménynek számítanak?

2013. jún. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!