Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyenkor? (...

Mit csináljak ilyenkor? ( Többi lent )

Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék a combomról ( belső, és külső ) de azt mondták, hogy ne edzek rá, mert akkor még nagyobb lesz, de ilyenkor mit lehet tenni ? Előre köszönöm a segítségetek :)

2013. máj. 8. 17:05
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%

Nem lehet csak egy területről fogyni. Nincs helyi zsírégetés. Nem te döntöd el, hogy honnan fogyj, ezt nem tudod befolyásolni. Mindenkinél genetikailag eldöntött, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt.

Szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés ,pl kocogás, bicaj, lépcsőzés, stb.

2013. máj. 8. 17:27
 2/26 A kérdező kommentje:
de tudtam, hogy valaki nagy tudású írni fogja, hogy nincs helyi égetés... :) képzeld tudom :)
2013. máj. 8. 23:07
 3/26 anonim ***** válasza:
Akkor minek kérdezed? Egyébként nem kioktatás volt, nem okoskodás, hanem csak segíteni akartam.
2013. máj. 9. 05:17
 4/26 A kérdező kommentje:
Egyébként hogy megy az értő olvasás ? kicsikét gyakorolhatnál még :)
2013. máj. 9. 11:41
 5/26 anonim ***** válasza:
78%

Figyu kislány. Nehogy már te oktass ki. Eddig normális voltam. Elpofáztam, hogy nem akartam kötözködni. Akkor te miért teszed?

Én mindenkinek segítek, ha normálisan ír vissza. De nem értem, hogy neked mi a sz@r bajod volt a válaszommal. Akkor ne kérdezz, ha tudsz mindent okoska. Segítsen neked akkor anyukád. Ő bizos szeret téged ilyen hülyén is debilke.

2013. máj. 9. 11:56
 6/26 A kérdező kommentje:
Minősítsd még magad, minősítsd :) gratulálok :)
2013. máj. 9. 16:50
 7/26 anonim ***** válasza:
lesz@rom, hogy te hogy minősítesz. Kaptál választ, szevasz!
2013. máj. 9. 17:29
 8/26 anonim ***** válasza:

Fuss mint egy hülye, jó sokat, guggolj..és ne egyél fehérjét(tudod az a hús meg ilyesmi csoda dolgok ).

Mellesleg elég nagy tapló vagy,hogy kötözködsz :).A mai kis csitrikben egó van bőven..

2013. máj. 9. 18:01
 9/26 A kérdező kommentje:
Netharcosok :)
2013. máj. 9. 18:34
 10/26 anonim ***** válasza:
Akkor futkozzál a nagy combokkal kis pics@ bizonyára összeérnek és a kutyának se kellesz. Montez leírta a választ amit meg kell fogadni te agyatlan hülye csitri:)
2013. máj. 9. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!