Mit csináljak ilyenkor? ( Többi lent )
Nem lehet csak egy területről fogyni. Nincs helyi zsírégetés. Nem te döntöd el, hogy honnan fogyj, ezt nem tudod befolyásolni. Mindenkinél genetikailag eldöntött, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt.
Szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés ,pl kocogás, bicaj, lépcsőzés, stb.
Figyu kislány. Nehogy már te oktass ki. Eddig normális voltam. Elpofáztam, hogy nem akartam kötözködni. Akkor te miért teszed?
Én mindenkinek segítek, ha normálisan ír vissza. De nem értem, hogy neked mi a sz@r bajod volt a válaszommal. Akkor ne kérdezz, ha tudsz mindent okoska. Segítsen neked akkor anyukád. Ő bizos szeret téged ilyen hülyén is debilke.
Fuss mint egy hülye, jó sokat, guggolj..és ne egyél fehérjét(tudod az a hús meg ilyesmi csoda dolgok ).
Mellesleg elég nagy tapló vagy,hogy kötözködsz :).A mai kis csitrikben egó van bőven..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!