Sok volt ez a fogyás két hét alatt?
Figyelt kérdés
Szálkásítok,és 2 hét alatt lement kb 2kg.
Napi 250g rizs megy, 600g csirkemellel + 2-3 adag fehérjeturmix + fél kg zöldség.
Heti 4 súlyzós edzés és 6 aerob.
Tegyük fel,hogy sok víz is lement,de ha esetleg következő héten megint -1kg-t látok,akkor már elkezdhetek aggódni?
2013. máj. 1. 03:12
1/6 anonim válasza:
Heti 0,5-1 kg a normális fogyás. Az elején lehet több is, mivel akkor több glikogén ürül és a glikogén által visszatartott víz. Te heti 1 kilót fogytál ami teljesen rendben van. Nem értem az aggódást.:)
2/6 anonim válasza:
Korrekt.
Montez lenne egy kérdés diéta elején csak víz fog kiürülni lemenni vagy már zsír is? :)
3/6 anonim válasza:
Pici zsír is, de inkább glikogén és víz.
4/6 anonim válasza:
Értem és diéta során mikor kell számítani zsírból fogyásra?
én 1hete kezdtem 0,78kg jött le!!
5/6 anonim válasza:
Nekem 2. hét végén kezdett fogyni a zsírom. Ezt meg is érzem amúgy hangulatban, nem fáj máj a fejem , mint az elején. Elmúlik az éhségérzetem, könnyebben nemet mondok a cukros kajákra, nem is kívánom őket. Kevesebb kajával is jól lakok. És a centi is kevesebbet kezd mutatni..
6/6 anonim válasza:
igen, kb 2. héttől már több zsír megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!