Napi 8-9x fehérje turmixot inni? Testépítés, Gyúrás
Figyelt kérdés
Ha a napi fehérje bevitelemet csak tejsavó fehérje porból viszem be az káros e ?2013. ápr. 11. 20:29
1/10 anonim válasza:
Nem lenne jó az emésztőrendszernek. Magyarul nagy fosás lenne a dologból. A szilárd kaja legyen túlsúlyban.
2/10 Dogmatix91 válasza:
Legvégső esetben a fehérjebeviteled 50%-át fedezd turmixból, de szerintem már az is elég erős.
3/10 anonim válasza:
Nem káros, de az emésztőrendszer szilárd kajára van kitalálva. Elég nagy a valószínűsége, hogy fisi-fosi lesz a dologból.
4/10 *Endii* válasza:
Nem káros végülis, de jót sem tesz. Az emésztőrendszerbe a legfontosabb, hogy szilárd kajára alapozzunk, és ezt egészíted ki egy-két turmixszal.
Meghajtana eléggé valószínűleg, ahogy előttem is írták.
5/10 poiu válasza:
Mindezeken túl a húst lassan emészted, ezért folyamatosan kapod a fehérjeutánpótlást.
6/10 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy szilárd ételnek rizs , és amellé mindig inni fehérjét , vagy lassú felszivodású fehérje létezik-e ?
Azt esetleg
2013. ápr. 13. 20:50
7/10 A kérdező kommentje:
* Lassú felszívódású fehérje por.*
2013. ápr. 13. 20:52
8/10 anonim válasza:
Létezik, kazeinnek hívják. De az inkább utolsó kajának este jó.
9/10 anonim válasza:
Nagyon durva hasmenés, a pempő csak a gyerekeknek való.
10/10 poiu válasza:
Lassú felszívódású fehérje: hús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!