Jó lehet így? Vagy túl sok?
Mielőtt rátérnék a kérdésre, elmondanám hogy NEM IZOMNÖVELÉS a célom, tehát nem akarok nagy karokat, csak erősödni szeretnék.
A lényeg az hogy átalakítottam a kondigépem úgy hogy tudjam a Szkandert szimulálni... (Hétfő - Szerda - Péntek szeretnék edzeni, a többi napot pihenőnek hagyom..)
2 koronggal kezdtem, tegnap volt az első edzésem és 1000 ismétlést végeztem (12esével) .. hetente növelném az ismétlést és 3hetente a súlyt...
erő terén mennyire fejlesztene ez az edzésterv?
az izom nem érdekel...
Jó edzés ez amit írtál!Egy képet dobj fel a gépről!
De mellette sokat kell alkarra edzened,erősíteni a szorításod! :)
Oké, Wash.. köszi..... Figyu én kíváncsiságból kérdeztem hogy milyen választ kapok de nem fogok ráállni más edzéstervre, és az erőemelő edzés sem érdekel..(amúgy írtam hogy három hetente, azaz 21 naponta növelek az ellenálláson.) azért jó hogy válaszoltál kösz még1x
ja és maradj az oldalon, 3 hónap múlva írok hogy használt e a módszer, csumpa!
Második válaszoló!
Az alkar fejlesztésére nem használok külön gyakorlatot mert ahogy észrevettem, ez az 1000 ismétlés eléggé megterheli azt is.. a szorításra sem fordítok időt, az alapból erősödik majd szerintem.
+ Van egy kiegészítő edzéstervem amit szintén H-SZ-P szoktam elvégezni még a szkander előtt. Ez 2 gyakorlatból áll: 1. Tricepsz lenyomás csigán, Bicepsz alsó csigán...
Pedig nem olyan ,,edzéstervekre" gondoltam... !
Pl. szorìtásra : megszorítasz egy vasat és lógsz rajta amíg bírod.
Alkarra meg jó a zsebhoki.... ;-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!