Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Súlyzózás káros?

Súlyzózás káros?

Figyelt kérdés
ízületeket tönkreteszi illetve a csontokat?

2013. febr. 4. 18:35
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Rám gondol. Én általánosítok:) De ha tudnál olvasni, nem volt bajom veletek, amíg el nem kezdtetek ugatni felfújt izmokról meg gyengeségről. Ha jól látom te sem vagy különb, mivel ha azt mondod egy izomra, hogy felfújt, akkor nagyon buta gyerek vagy sajnos. Meg ha szerinted koxnál nem kell tisztán kajálni és edzeni akkor sajnállak. De én elítélem a koxot.
2013. febr. 5. 17:18
 32/47 anonim ***** válasza:

Amúgy Montez első reagálása a te első kommentedre így kezdődik:

"Nem fikázzuk, csak látni kell a korlátait is."

körülbelül itt van a lényeg. Nem kell összemérni a kettőt, nem kell lenézni a másikat mert nem ugyanazért edzetek...

2013. febr. 5. 17:19
 33/47 anonim ***** válasza:
Csak annyi nincs ebben az emberben, hogy megnevezzen és leírja amikor rám gondol, pedig neten ennyi bátorság lehetne benne.
2013. febr. 5. 17:19
 34/47 anonim ***** válasza:
Montez elszórt egy poént, csak nem tud róla, fegyencesek korlátokon feszengenek.
2013. febr. 5. 17:20
 35/47 anonim ***** válasza:
47%
Nemfogom minden kommentnél leírni hogy neked megy. Semmi bajom a konditermesekkel erõsebbek nagyobbak nálam. Nem tartom õket bunkónak mivel ismerek pár testépítõt és mind normális. Ironizáltam mivel úgy nekiesett (nemjegyeztemmeganevét) a fegyencedzõsöknek hogy az pofátlanság. Montez és te is (neked se jegyeztem meg a nevedet K.....) normálisan leírtátok mi a fegyencedzés hátránya a konditermes edzéssel szemben meg azt is hogy a két dolog nem helyettesíti egymást. Olyan mint ha aztmondom hogy a bmxezés meg a dh-zás js biciklizés mégse ugyan az. Nos ti normálisan leírtátok a dolgot a másik meg leégette saját magát ezzel azt is amit képvisel azzal hogy a fegyenceseknek esett neki.
2013. febr. 5. 17:27
 36/47 anonim ***** válasza:
Szerintem srácok nem éri meg tovább vitázni. Nyújtsatok képzeletbeli békejobbot egymásnak aztán váljanak szét útjaitok és menjetek isten hírével...
2013. febr. 5. 17:32
 37/47 anonim ***** válasza:
*kéznyújtás*
2013. febr. 5. 17:37
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy az itt lévők nem, de egyébként a fegyencesek elég nagy része tartja tényleg gyenge kokszos intelligenciátlan ropogó izületű életképtelen selejtnek a konditermeseket. Miért? Mert a fegyencedzés könyvben szó szerint ez van leírva. Kb a könyv háromnegyede arról szól, hogy a konditermesek mennyire szarok. Ráadásul elég hitelesen írja le, tehát aki nincs benne a témában annak logikusnak is tűnhetnek a hülyeségek amiket leír.

Egyébként van facebookon egy elég népes fegyencedzés csoport. Ott tök értelmes, tájékozott fegyencesek vannak. Én is a tagja vagyok. Ajánlom mindenkinek aki így edz, jó a társaság...

2013. febr. 5. 17:44
 39/47 A kérdező kommentje:

privátba nem tudnátok megbeszélni

elégé zavaró hogy az egyes válaszoknak semmi köze a kérdéshez

2013. febr. 5. 18:50
 40/47 anonim ***** válasza:
a kérdésre már az első válasznál választ kaptál...
2013. febr. 5. 18:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!