Tudnátok mondani otthoni csukló és alkar edző gyakorlatokat? Fontos volna!
a fegyencedzés 2 című könyvben részletesen több nehézségi fokozatban bemutatják,hogyan tudod edzeni eszköz nélkül a területet,be kellene szerezned,vagy letöltened a könyvet.
ahogyan én csinálom ezek alapján.
bemelegítés 10p powerball,1 percenként kéz váltással,balra és jobbra is közözve.
saskarom 2x10.
fekvőtámasz ujjbegyeken falnál 15db,térdelve 2x6-8 db.
felemás függeszkedés törülközővel.
bem 25mp oldalanként 3x1p perc a cél oldalanként.
jelenleg 55mp-ig tudom tartani 3x.
a csuklóm 16.5cm,az alkarom 37cm.
ezeket a melóhelyen szoktam csinálni.
ha otthon csinálom,akkor a végén kiegészítem fordított fogású bicepsz gyakorlattal is.
igen.
a powerball-t leszámítva mind benne van.
a pb-ra guglizz rá,hogy mi is az.
0.) Tanulmányozd az Emberi test anatómiája c. könyvet, és rájössz - többek között arra is -, hogy a csukló nem izomból áll, ergo edzéssel nem tudod a méretét növelni.
1.) Wrist Roller (guglizz rá, otthon is el tudod készíteni egyébként 5 perc alatt.)
2.) Függeszkedés vízszintes vagy függőleges rúdról, egy, illetve két kézzel, törülközővel vagy nélküle (a nehézségi fokozatokra rájössz)
3.) Fordított bicepszezés kétkezes rúddal
4.) Csuklóbehúzás egykezessel.
5.) Fekvőtámasz normál helyzetben 10 vagy 4 ujjal (bár ez inkább a fogást erősíti (3X6 db bőven elég)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!