Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tudnátok mondani otthoni...

Tudnátok mondani otthoni csukló és alkar edző gyakorlatokat? Fontos volna!

Figyelt kérdés
Nagyon vékony az alkarom, már szinte szégyellem...szeretném fejleszteni a csuklómat és az alkaromat, ehhez kellenének ötletek, praktikus otthoni gyakorlatok, előre is köszi :)

2012. dec. 21. 14:35
 1/6 anonim ***** válasza:

a fegyencedzés 2 című könyvben részletesen több nehézségi fokozatban bemutatják,hogyan tudod edzeni eszköz nélkül a területet,be kellene szerezned,vagy letöltened a könyvet.

ahogyan én csinálom ezek alapján.

bemelegítés 10p powerball,1 percenként kéz váltással,balra és jobbra is közözve.

saskarom 2x10.

fekvőtámasz ujjbegyeken falnál 15db,térdelve 2x6-8 db.

felemás függeszkedés törülközővel.

bem 25mp oldalanként 3x1p perc a cél oldalanként.

jelenleg 55mp-ig tudom tartani 3x.

a csuklóm 16.5cm,az alkarom 37cm.

ezeket a melóhelyen szoktam csinálni.

ha otthon csinálom,akkor a végén kiegészítem fordított fogású bicepsz gyakorlattal is.

2012. dec. 21. 19:19
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon hasznos volt, a válaszod, habár...igaz sok gyakorlatot aiket leirtál remélem megtalálom a könyvben, mert nem ismerem egyáltalán őket.
2012. dec. 21. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:

igen.

a powerball-t leszámítva mind benne van.

a pb-ra guglizz rá,hogy mi is az.

2012. dec. 21. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:
tudom i a powerball, de nem akarok kütyüket vásárolni, azért mondam, hogy otthoni módszer.
2012. dec. 22. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:

0.) Tanulmányozd az Emberi test anatómiája c. könyvet, és rájössz - többek között arra is -, hogy a csukló nem izomból áll, ergo edzéssel nem tudod a méretét növelni.

1.) Wrist Roller (guglizz rá, otthon is el tudod készíteni egyébként 5 perc alatt.)

2.) Függeszkedés vízszintes vagy függőleges rúdról, egy, illetve két kézzel, törülközővel vagy nélküle (a nehézségi fokozatokra rájössz)

3.) Fordított bicepszezés kétkezes rúddal

4.) Csuklóbehúzás egykezessel.

5.) Fekvőtámasz normál helyzetben 10 vagy 4 ujjal (bár ez inkább a fogást erősíti (3X6 db bőven elég)

2012. dec. 25. 10:49
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi, hát azt tudom, hogy a csukló nem izomkból áll, és,hogy maga a csuklónak a méretét növelni nemtudom ezzel tisztában vagyok, de a körülötte lévő kissebb izmokat azokat tudom erősiteni és növelni, és ezzel arra céloztam... de azért a többi alpont(1-5) hasznos volt :), kösz.
2012. dec. 27. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!