Nincs több edzés vagy nincs több szex melyiket választanád?
Figyelt kérdés
muszáj lenne valamelyiket!!:D2012. nov. 13. 20:55
4/10 anonim válasza:
Szerintem minden egészséges ember az ungibungit választaná, akármennyire is szeret edzeni. :)
5/10 A kérdező kommentje:
akkor én megijedek mert én tuti nem:D
2012. nov. 13. 21:47
6/10 anonim válasza:
Hát inkább a szexet választanám, de csak ha edzhetek mást. Ha mondjuk triatlonozhatok helyette, akkor belemennék, hogy ne súlyzózak, de, hogy ne edzek semmit a szexért cserébe, az nem pálya.
7/10 anonim válasza:
Aki az edzést választaná az szerintem csak túl fiatal - vagy nem volt még eszméletlen jó szexben része.
(de majd idővel...) :)
8/10 NagyonGonosz válasza:
Egy nő el tudja hitetni veled, hogy egy Isten vagy. :)
A testépítésben pedig profi szinten is egy szarnak érzed magad, hacsak nem vagy Mr O :)
9/10 anonim válasza:
A szex, ha jól csinálja az ember, edzésnek is elmegy. Nekünk általában másfél-két óra is megvan egy-egy szeretkezés, volt már izomlázunk utána... :D Szóval egyértelmű. Szex.
10/10 A kérdező kommentje:
En inkabb csak lefogyok tole.annyira fiatal se vagyok pont a csajozos evekben jarok
2012. nov. 14. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!