Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Többen is így vannak?

Többen is így vannak?

Figyelt kérdés

egyszerűen nem megy a tömegelés az időjárás miatt...ma is lementem bedobtam egy pump n go-t és olyan rossz volt edzeni félig letudtam és hazajöttem ilyen rosszul még nem ment az edzés pedig 2 l viz edzés alatt a napi meg olyan 4-5 l..de nem megy a tömegelés meg egyszerűen rossz kedvem az edzés se megy nem tudok ott lenni se fejben se testben...

van még valaki így?utálom a nyarat

2012. aug. 2. 20:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

kreatin kúrát is abba kellett hagynom mert már beszúrt a vesém,de ez más miatt volt mindegy és semmit nem éreztem se erőt, semmit nem tudom mit csináljak? pedig ugy csináltam ahogy a nagykönyben van megírva...

már naggyból értem miért akar ilyenkor mindenki szálkásítani kockahasat...

2012. aug. 2. 20:40
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem nincs semmi bajom, sőt a nyarat szeretem.Nincsenek a "kigyúrommagam nyárig" jancsik és a "melegbe nem tudok edzeni" sanyik. És nem kell plusz félórát rászámolnom az edzésre míg leveszem a bakancsot,kabátot stb.

Szóval nekem minden oké :)

2012. aug. 2. 20:42
 3/12 A kérdező kommentje:
jó neked válaszoló úgy érzem most felesleges edzenem mert nem érzek semmit se erőt és mintha összevolnék szakadva fizikailag pedig a kajám fullos..de most valahogy ez a szar nyár elbaszott mindent..mindegy majd valahogy csak megleszek csak jólesett cseppet kiönteni a dolgokat magamból..
2012. aug. 2. 20:45
 4/12 anonim ***** válasza:

Komolyabb a gáz.Pihenj egy hetet.Utána nagyon kívánni fogod már az edzést.

Nekem az adott plusz motivációt, hogy láttam képeket fullos pics@król pózolni izmos tagokkal és mondtam, hogy én akarok ott lenni.:D Meg amúgy is szeretem ezt csinálni.

2012. aug. 2. 20:52
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
halgass ide ocsi:DNINCS!nekem ez nem egy feladat amit teljesíteni kell ez a mindennapjaim része akkor vagyok rosszul ha nem megyek le,nekem nincs meleg se hideg ha 60fok lenne akkor is lent lennék!
2012. aug. 2. 20:53
 6/12 A kérdező kommentje:

The infamous ugyanígy vagyok...csak most nem tudom egy olyan fázis az életemben ahol összetört bennem egy életkép vagy nem tudom és semmi erőm...

utolsó előttinek megfontolom lehet igazad van...

2012. aug. 2. 21:01
 7/12 anonim ***** válasza:
2012. aug. 2. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
mindenkinek vannak ilyenek az életében,illetve edzés életében,túl kell lépni ennyi,keress valamit ami motivál,valaki akit le akarsz hagyni,az edzés olyan hogyha kijössz a formábol akkor borzalmas tud lenni,ha viszont formában vagy akkor hogy idézzek Arnoldtól:"Jobb mint az orgazmus..":Dnyomj le egy pár edzést keményen,tedd túl magad rajta valahogy és újra sínre kerülsz,ha meg eljutsz egy másik szintre még könnyeb,nekem nincs ilyen hogy valaki motivál például,egyszerűen magamt motiválom,nézem magam és pumpálom és ahogy látom a folyamatos fejlődést ez egyszerűen a legjobb motiváció majd rájössz;)na de azért van nekem is egy video a tarsolyomban--> http://www.youtube.com/watch?v=brMKMNhYNyo
2012. aug. 2. 21:32
 9/12 A kérdező kommentje:
hálás köszönetem vas tesók :) kicsit a kedvem is megjött tőle ez hihetetlen...
2012. aug. 2. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:

Haver, most kell erosnek lenned.Kibirod es tul leszel rajta!Tudod hogy miert?Mert te jobb vagy mint az atlag!Amit most elertel hagynad veszni? Nem! Ilyenkor kell odacsapni!Jobb akarsz lenni mint a drogos b.zigyerekek vagy sirni akarsz?!Nem birod csinalni?Akkor gyenge vagy es menj sakkozni az a neked valo! Vagy osszeszeded magad es megmutatod hogy te igenis elered az almaidat! Tudod mi van kozted es az almod kozott?Te magad.Gyozd le magad es mutasd meg!

Ha mar idezet: "Csak en vagyok meg a vas".Hajra

2012. aug. 2. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!