Többen is így vannak?
egyszerűen nem megy a tömegelés az időjárás miatt...ma is lementem bedobtam egy pump n go-t és olyan rossz volt edzeni félig letudtam és hazajöttem ilyen rosszul még nem ment az edzés pedig 2 l viz edzés alatt a napi meg olyan 4-5 l..de nem megy a tömegelés meg egyszerűen rossz kedvem az edzés se megy nem tudok ott lenni se fejben se testben...
van még valaki így?utálom a nyarat
kreatin kúrát is abba kellett hagynom mert már beszúrt a vesém,de ez más miatt volt mindegy és semmit nem éreztem se erőt, semmit nem tudom mit csináljak? pedig ugy csináltam ahogy a nagykönyben van megírva...
már naggyból értem miért akar ilyenkor mindenki szálkásítani kockahasat...
Nekem nincs semmi bajom, sőt a nyarat szeretem.Nincsenek a "kigyúrommagam nyárig" jancsik és a "melegbe nem tudok edzeni" sanyik. És nem kell plusz félórát rászámolnom az edzésre míg leveszem a bakancsot,kabátot stb.
Szóval nekem minden oké :)
Komolyabb a gáz.Pihenj egy hetet.Utána nagyon kívánni fogod már az edzést.
Nekem az adott plusz motivációt, hogy láttam képeket fullos pics@król pózolni izmos tagokkal és mondtam, hogy én akarok ott lenni.:D Meg amúgy is szeretem ezt csinálni.
The infamous ugyanígy vagyok...csak most nem tudom egy olyan fázis az életemben ahol összetört bennem egy életkép vagy nem tudom és semmi erőm...
utolsó előttinek megfontolom lehet igazad van...
http://www.youtube.com/watch?v=6bPIVl2eULU
tüzeld fel magad :)
Haver, most kell erosnek lenned.Kibirod es tul leszel rajta!Tudod hogy miert?Mert te jobb vagy mint az atlag!Amit most elertel hagynad veszni? Nem! Ilyenkor kell odacsapni!Jobb akarsz lenni mint a drogos b.zigyerekek vagy sirni akarsz?!Nem birod csinalni?Akkor gyenge vagy es menj sakkozni az a neked valo! Vagy osszeszeded magad es megmutatod hogy te igenis elered az almaidat! Tudod mi van kozted es az almod kozott?Te magad.Gyozd le magad es mutasd meg!
Ha mar idezet: "Csak en vagyok meg a vas".Hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!