Mekkora lehet ez a bicepsz?
2012. júl. 25. 14:10
1/14 anonim válasza:
lehetne naturálba is ekkorát összehozni, viszont a bőrszínből és a tetkóból azt veszem le, hogy koximaxi is jelen volt.
mellesleg 44cm körül lehet ez a kar.
2/14 A kérdező kommentje:
mi köze a bőrszínnek meg a tetkónak a koxhoz?:D
2012. júl. 25. 14:16
3/14 anonim válasza:
Naturál is lehet. Kb. 42-44 cm.
4/14 anonim válasza:
csupán annyi köze van a bőrszinnek és a tetkónak a koxhoz, hogy "ezeknek" az embereknek általában bűzlik a munka, és ők akarnak lenni a helyi csődörök, kanvezérek, alfahímek a lehető leggyorsabban, így koxhoz nyúlnak.
ez nem előítélet, meg feltételezés ,hanem tapasztalat alapján mondom, rengeteg ilyen ismerősöm van.
5/14 A kérdező kommentje:
ez a gyerek magyarország talán legjobb boxolója és utcai harcosa,rengeteget eddz azt tudom róla biztosan
2012. júl. 25. 14:23
8/14 A kérdező kommentje:
azaz a lacika:Dháát ez a gyerek van olyan mint az erdei lehet=)
2012. júl. 25. 14:52
9/14 dirtboy válasza:
valószínű,pont mint egy profi
erről már tán én is láttam videót de nincs róla jó véleményem.
10/14 A kérdező kommentje:
miért nem?egy sportoló aki jó abban amit csinál http://www.youtube.com/watch?v=1QVmyjt6dck
2012. júl. 25. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!