Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek is szánalmas?

Szerintetek is szánalmas?

Figyelt kérdés

Már hányingerem van a Scitec megatesztől, átcseszik szegény gyerekek fejét, hogy a Pump and Go tól és a 100%whey proteintől 3 hét alatt izmosodnak 10-12kgot, ha olyan jók lennének a termékek doppingteszttel kéne ellenőrizni a versenyzőket...

Szerintem ez az egyik leggusztustalanabb cég Magyarországon...

2012. júl. 2. 19:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
ne mondj ilyet gyurma bácsi, én is benne vagyok.
2012. júl. 2. 19:30
 2/26 A kérdező kommentje:
és mennyit szedtél fel az új csoda fegyverrel a pump and go val ???
2012. júl. 2. 19:31
 3/26 anonim ***** válasza:
elképesztő jó, 100kiló helyett 132vel szériáztam!!
2012. júl. 2. 19:31
 4/26 anonim ***** válasza:
amúgy nem sokat ér, elég megnézni az összetevőket, ez a termék kicsit tényleg parasztvakítás, ezt belátom.
2012. júl. 2. 19:32
 5/26 A kérdező kommentje:
akkor én is veszek egész évre magamnak...
2012. júl. 2. 19:32
 6/26 Zakathol ***** válasza:

Nem mintha csak a Scitec csinálná ezt.

Az összes tápkieg-gyártó ugyanezt csinálja az "előtte-utána" képekkel, a reklámanyagokkal, a termékleírásokkal...

Szerintem semmiben nem különb a többi gyártó a Scitectől. Profitorientált cég az összes, ez a dolguk, ez hoz eredményt. A hülyék kiváló felületet biztosítanak a lehúzás eme formájának, amit meg a gyártók nem hülyék kihasználni. Én is ezt csinálnám ha lenne rá lehetőségem. Manapság a hülyékből a legkönnyebb megélni.

Másfelől meg egy 1-10-ig terjedő skálán tippelhetsz mennyire sz@rom le azt, hogy van ez a teszt... :D

No offense, de nekem meg inkább attól van hányingerem, hogy állandóan a Scitec-et fikázza mindenki valamiért.

A marketing így működik. Adott egy - világviszonylatban kicsi - "helyi" cég, muszáj neki felépítenie egy olyan image-et, amivel a vásárlóerőt meggyőzi. Az pedig, hogy ehhez a mai "modern" módszereket használja és be is válik, nem feltétlenül az ő hibája. Lehetne nyugodtan a vásárlóerő alacsony intelligenciáját is okolni a jelenségért...

Szerencsére azonban vannak értelmes emberek - hacsak egyre kevesebben is -, akik fel tudják mérni ezeket a dolgokat és ésszel tudnak vásárolni. A hülyék meg ugyan kit érdekelnek? Engem nem nagyon. És pont ezért szerintem kár is azon fröcsögni, hogy most a Scitec jó gyártó-e vagy sem.

Szerintem.

2012. júl. 2. 19:34
 7/26 A kérdező kommentje:
amúgy a résztvevőkkel semmi bajom, hisz én is ugyanazt tenném a helyükben, hogy plusz előnyhöz jussak
 8/26 anonim ***** válasza:
de tulajdonképpen az egész tápkieg biznisz egy hatalmas átverés, és elképesztő jól is működik. az embereknek csak a reményt adják el, hogy valamit használ a termék. a legtöbb esetben úgy se lehet közvetlenül megmondani, hogy mi hány kg izmot hozott a konyhára, nagyon összetett dolog az egész. de pl egy no fokozónál, vagy kreatinnál hamar el lehet dönteni ér-e valamit.
 9/26 natural88 ***** válasza:

az a legviccesebb, hogy minden "nagy" edző, pl. Drugs Bunnsy szellemi fogyatékosnak nevezi azokat, akik szerint a tápkiegek = szteroidok.

Azért is vicces ez, mert számtalan orvos véli így. Hogy mi ennek az alapja? Hogy ezek a termékek nem élelmiszerek. Nem vizsgáltatják be, nem ellenőrzi őket sem az ÁNTSZ, sem az OÉTI. ezek táplálékkiegszítők, melyekre jócskán lightosabb szabályok vonatkoznak.

Ezekkel a termékekkel az USA-ban dollármilliárdokat kaszíroznak. A kezdetbeli 2g/testsúlykilogramm fehérjét ma már 2,5-3-4 kilókra ajánlják, hogy a sok hülyegyerek vegye kilószámra. Persze egyik se tudjam ennyi fehérjét tud megemészteni a gyomor egy étkezésre, ezért 40-50g pumpálnak magukba. Hangsúlyozzák, hogy ez tök ugyanaz, mint természetes fehérje, de azért a késíztmény tövig van aszpartámmal, kreatinnal és minden szir- szar adalékanyaggal, aminek a vége az lesz, hogy a vérképed hazavágod fél-egy év alatt.

Nekem a vérképen a sima fehérje és kreatin kombó úgy hazavágta, hogy szterodit használónak minősítettek (holott 8 éve naturál vagyok). A májenzimek, kreatinin szint, serum albumin (vérfehérje) stb. mind kritikusan magas volt.

Mivel ezeket a termékeket senki nem vizsgáltatja be, elég egy engedély és forgalmazhatod, ezért tulajdonképpen bele is sz*rhatnék, ha izesítve van, megennéd.

iszonyat átb*szás ez az egész, de az emberek 95%-nak fogalma sincs róla, mert befürdül a nagy gyártók termékére, megaanimo5000 extragluta stb. megveszi oszt szépen hazavágja magát az évek alatt.

2012. júl. 2. 19:35
 10/26 anonim ***** válasza:

annyira belejöttem az írásba, hogy folytatom.

a doppingtesztes dologra reagálva, gondolj bele. a legtöbb résztvevő a teszt előtte hetekig-hónapig nem járt terem környékén se, és szarul kajált. ahogy megvolt az első fényképezés elkezdtek edzeni, jól kajálni, és a koximaxi se maradhat el a palettáról, de ez a scitecnek csak jó, mert a résztvevő nem fog dicsekedni vele, h koxxal jött fel a massza, és a scitec se fogja őket szondáztatni, hisz az nekik csak jó, hogy valaki minél nagyobbat változott, koxszal-vagy anélkül, ezt a többiek nem tudhatják, csak sejtik.

2012. júl. 2. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!