Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit tennétek? 14l

Mit tennétek? 14l

Figyelt kérdés

Volt januárban egy kereszt ínszalag húzódásom.

Fogjuk rá hogy felépültem.. mikor újra terhelni kezdtem.

Ma helyből távolugrás (stb.) volt tesin és annyira beállt a lában hogy nem érzem és alig tudom kinyújtani teljesen, a vádlim a 1,5 szeresére duzzadt és nem érzem az ínszalagom (pedig szoktam).

Anyum nem tudja és nem is fogja megtudni még 2 hétig!

(táncos fellépés Romániában)

Most épp be van fáslizva, krémezve.

Pihentetem.

Valamit tudtok ajánlani? (jövő héten napi 4-5 óra táncot kell kíbirnia) (5-9.-éig)

2012. máj. 30. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
izomszakadás is lehet, orvos, mond csak meg anyudnak, szerintem nem fogsz tudni táncolni vele jövőhéten
2012. máj. 30. 17:08
 2/7 A kérdező kommentje:

de muszáj

Ott lesz az összes legjobb barát meg minden..

Ha megvárom a jövő hete lehet valami nagyon nagy gáz?

2012. máj. 30. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
nem gáz de ha összeesel ne minket hibáztass....addig pihenj ne csinálj semmit mert a baj előjöhet megint..igaz nekem nem keresztszalag szakadásom van hanem részleges izomszalag szakadásom van mivel állandóan én is terhelem de már úgy ahogy szépen nem fáj és már kb 1 éve na csakhogy nem 1 hét múlva gyógyul be csak tudjál róla..jobbulást addig is.
2012. máj. 30. 18:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát próbálkozok pihenni.. (:

Meg krémezem.. fáslizom..

2012. máj. 30. 18:39
 5/7 A kérdező kommentje:
A tánc egy hónap múlva lesz elnéztem a naptáram.
2012. jún. 1. 14:57
 6/7 A kérdező kommentje:

+-ba ezekhez hozzá jött az a kellemesség, hogy tegnap éjjel arra keltem hogy borzalmasan fáj a lábam és a 3×-ára duzzadt.

Hűsítő, nyugtató, gyulladás csökkentő krémet raktam rá és fájdalom csillapítót vettem be.

Nem tudok térd gatyát húzni se tesizni. :/

2012. jún. 1. 15:41
 7/7 anonim válasza:
mi lett végül ?
2014. dec. 14. 23:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!