Mennyibe kerül a szombathelyi speed fitness stúdióban egy alkalom/személyi edzés?
Azt nem tudom, de Budaörsön ennyi, gondolom mindenhol hasonló árakkal dolgoznak:
15 perces próbatréning ruhabérléssel és tanácsadással: 4.500,-
20 perces tréning alkalmanként ruhabérlés nélkül*: 6.000,-
10 alkalmas bérlet ruhával együtt értékesítve (20 perces edzések): 60.000,-
10 alkalmas bérlet ruha nélkül értékesítve* (20 perces edzések): 55.000,-
A fenti árak tartalmazzák:
a személyre szóló tanácsadást
az edzés előtti energiaitalt
egy fehérjeshake-et az edzés után
Az árak a következők a szombathelyi speeditnessben:
Próbatréning 4.000 Ft
1 alkalom edzés 6.000 Ft
5 alkalmas bérlet 26.000 Ft
10 alkalmas bérlet+ 1 ajándék edzés 55.000 Ft
20 alkalmas bérlet + 2 ajándék edzés 105.000 Ft
www.cinemafitness.hu
Fogalmas sincs, mennyire hatäsos ez, sajnos nekem havi kettönel többre nincs penzem... az ilyen heti többröl nyilvän nem is älmodhatok... vegülis ha beleszämitjuk, mennyi egy (peldäul tanäri) fizetes, az 100 000, ebböl egyel, ruhäzkodj, rezsizz, lakj, utazz... 10 alkalom meg ennek a fele... kivitelezhetetlen sajnos.... remelme, megy lejjebb majd az ära idövel, ha több helyen is lesz :)
kedves honlapos kommentelö! (en amugy ott ärat nem talältam :// ) megkerdezhetem meg töled, mondjuk ez a havi 2 alkalom (es lehet, h mas helyeken mindig...) lätszana-e valamiben? öszinten :P vagy van ilyen javasolt minimum adag?
Szia!
Heti 2 alkalom az ajánlott, de heti 1 alkalommal is sokan járnak, akiknek szintén hatásos, csak a kevesebb edzésszám miatt, lassabb. Ha mellette sportolsz mást is,(a legjobb módja mellesleg) akkor bizony a havi 2 alkalom is tud újat mutatni, a lényeg a folytonosság, szóval próbáld akkor belőni kéthetente az egy edzést a köztes időben meg mehet a többi edzésmódszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!