Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A sustanon 250-ről kérdeznék!...

A sustanon 250-ről kérdeznék! Van egy mellékhatása amiről nem tudom hogy pontosan mit takar: "csökkent saját hormontermelés"! Pontosan milyen hormon? Leállhat annak a bizonyos hormonnak a termelése? Ha igen újra lehet indítani?

Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 22:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A tesztoszteron termelésed fog leállni, és miután leállsz a cuccal, nem lesz a szervezetedben elég tesztó. Ez a Jánosra is elég nagy kihatással lesz, jobb ha nem kísérletezel - vagy folyamatosan nyomod :D
2009. máj. 11. 23:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Még az érdekelne hogy teljesen le is állhat a tesztoszteron termelésem?HA igen akkor be lehet indítani?(azt olvastam hogy a szer normál adagolása mellett a mellékhatások minimálisak lehetnek>???<)
2009. máj. 11. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
94%

1: Válasz a kérdésedre meg még egy kis plusz információ:

A Sustanon egy 4 komponensű tesztoszteron. A tesztoszteron meg egy férfi hormon. Ha kívülről viszed be(jelen esetbe intramuszkulárisan injekciózva) a szervezeted egy idő után el kezdi csökkenteni a saját tesztoszteron termelésed, ha túl sokáig szúrod, akkor le is állhat, a tesztoszteron termelésed visszaesése további problémákat fok okozni, még pedig: hereatrófia, majd a szervezeted a nagymennyiségű tesztoszteront ösztrogénnel fogja kompenzálni, itt elkezdenek megjelenni a nőiesedési jegyek pl.: melled(női nem izom:) nől tőle haj, szőrkihullás. Ha érdekelnek még mellékhatások, akkor zsírosodni fog a bőröd, pattanásosodni fogsz, jelentős víz visszatartás fog fellépni és stb. Ezen túlmenően, ha félre szúrod és eltalálsz egy eret és marad a fecskendőbe levegő, amire jó esélyed van, mert nehéz a szuszit teljesen lég mentesíteni, akkor simán kaphatsz embóliát, amibe jó szokásuk az embereknek belehalni.

2. Személyes vélemény:

Eleve az, hogy erre az oldalra raktad föl ezt a kérdést nyomós okod ad arra, hogy feltételezzem, hozzá se szagolsz a testépítéshez nem, hogy a szteroidokhoz. Ebből kiindulva valószínűsítem az étrendedet is legjobb esetedben is szarnak lehet minősíteni...bár ez csak feltételezés. Ezek a szerek gyakorlatilag gyógyszerek és nagyon beteg embereknek találták ki. A profi testépítésben jelen van, még ha nem is beszélnek róla...de ők az életüket teszik fel arra, hogy úgy nézzenek ki, ahogy.

Megjegyzem, próbálom magam nagyon visszafogottan előadni, mivel így is erősen számításba veszem a lepontozást, de hát istenem hülyékkel nem lehet vitatkozni...csak remélem, hogy ha unszimpatikus is a hozzászólásom attól még elgondolkozol picit rajta.

Szóval: gyors talpaló:

Az izmaid fehérjékből épülnek fel és a sustanon testépítés szempontjából gyakorlatilag ezt a protein szintézist növeli meg...

Nyilván kezdőknél valamivel gyorsabb ez, de komolyabb szinten akár egy évi 10kg tiszta izomhoz meg kell enned több száz kg csirkemell/pulykamell/sovány marha kinek mi, lényeg, hogy minőségi táplálkozás...plusz még esetleg a táplálék kiegészítőkből bevitt fehérjék.

Ha neked eleve szar a kajád és 1-2 hónapig szúrod ezt a szart, teszem azt fölugrik rád 10-15 kg. Ha te tényleg elhiszed, hogy az izom akkor ásd el magad.

Még is mit vársz egy ilyen kúrától.

Ami fölmegy rád az legnagyobb részt víz visszatartás eredménye lesz plusz valamennyi zsír és talán egy pici izom, ami valószínűleg elhanyagolható a tested ellen elkövetett merényletért.

2009. máj. 12. 01:57
 4/11 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt: [link]

Egy csomó jó dolgot elmondott az előadó, nem olyan mélységben, mint amire szükséged van, de kezdetnek megér egy órát.

2009. máj. 12. 10:11
 5/11 A kérdező kommentje:

Hali!

A második hózzászóló válaszára szeretnék reagálni!A válaszod tényleg kissé erős volt és gondolom hogy miért!(nyilván nem biztatni akarsz hogy szedjek ilyen szereket)!

DE amit szeretnék mondani hogy amennyire Hülyének néztél annyira nem tartom magam annak!be kell látnom hogy Te sokkal t9bb mindent tudsz ezekről a dolgokról és ezt tiszteletben is tartom, pont ezért nem nagyképűségből mondom, de amiket leírtál mellékhatásokat,tüneteket,veszélyeket, azt hogy hogyan kell táplálkozni mellé és miért>>>MIND TUDTAM!ilyen téren nagyon körültekintő vagyok mert az egészségem számomra fontos, ezért 100 helyen utánaolvastam már a dolognak! Mindezek mellett köszönöm az információkat!!!!!!!!!!!!!

(két éve gyúrok>nem vok teljesen kezdő bár nem is állíthatom hogy nagyon sok tapasztalattal rendelkezem)

Az étrendem terén igyekszem odafigyelni a dolgokra>egy kalóriatáblázat segítségével(bodybuilder.hu) kiszámoltam a tömegnöveléshez szükséges napi kalóriabevitelemet, szénhidrátra,fehérjére és zsírra LEBONTVA! Habár nem minden nap van lehetőségem rá de igyekszem a lehető legtöbb HÚST megkajálni a fehérje miatt!

A szteroidot egyelőre csak fontolóra vettem, nem kezdtem el!

remélem hogy így nem gondolsz teljesen hülyének meg tudatlannak!

még ha visszanézel ide lenne egy kérdésem!:a testemnek rendkívül gyors az anyagcseréje és szinte EGYÁLTALÁN NEM hajlamos zsírosodásra!(genetika)

így is zsírtömegek rakódhatnak rám egy ilyen szer használatával?

(még vlmi: rengeteg helyen olvastam hogy normál adagolás"heti 500mg" esteén a tünetek minimálisan jelentkezhetnek és a vízvisszatartás is MINIMÁLIS>te azt írtad jelentős>>>melyik a helyesebb???)

válaszod előre is kösz

2009. máj. 12. 18:58
 6/11 anonim ***** válasza:
A kérdés feltételezi hogy fogalmad sincs az egészről szóval nem ajánlom h ilyenekkel élj még
2009. máj. 12. 19:18
 7/11 anonim ***** válasza:

Hello!

Második válaszoló vagyok.

Nem akartam belelépni a lelki világodba, de gondoltam azért többet írok, ha nem vagy azon a szinten azért, ha meg tévednék, akkor meg nem veszed magadra(remélem nem is vetted így magadra annyira), viszont a téma olvasóihoz is szól.

Véleményem szerint, bár lehet nem vagy kezdő, de még közel nem vagy olyan állapotban, hogy tisztán ne tudnál hova nőni, továbbá olyan pozícióban sem vagy (pl.:profi-testépítő), hogy ne helyezd előtérbe az egészséget a teljesítménnyel szemben.

Kérdezted a vízvisszatartást. Sok egyéb szteroidhoz képest alacsonyabb víz visszatartás lép fel(pl.:dianabol), de mondjuk deca-durabolin kevésbé vizesít. Viszont ha azt nézzük, hogy egy kúra alatt akár plusz 8-10 liter vizet is vissza tarthat és a súlygyarapodásod nagy részét ez teszi ki akkor szerintem elég jelentősnek mondható.

Ha egyébként nem nagyon vagy hajlamos a zsírosodásra, egy kúra alatt, akkor is jöhet föl rád zsír. Nyilván mérsékelt mennyiségben, de mindenképpen nagyobb mértékben, mint egyébként.

Az mondjuk érdekelne, hogy milyen célzattal, szeretnél esetlegesen szteroidhoz nyúlni, ha nem is most, de mi késztetett arra, hogy megforduljon a fejedben?

2009. máj. 13. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Én előre is elnézést, de nem vagyok annyira türelmes hogy mindezt leírjam, csak ennyit: eyetértek a 2. hozzászólóval. És újra egyetértek vele: 2 év az lóf*sz! Majd ha 12 év után megállsz a fejlődésben, akkor térj vissza a szteroidra, mert addig naturál is tudsz nőni! Ha mégsem, akkor a hiba az étrendben vagy az edzésben vagy a regenerálódásban van! Aki türelmetlen, az mindig pórul jár!
2009. máj. 13. 17:43
 9/11 A kérdező kommentje:
köszim szépen minden segítséget! madj még párszor átgondolom
2009. máj. 13. 20:53
 10/11 anonim válasza:
94%

-3 óránkénti minőségi kajálás megvan?

-Napi fél kg hús lecsúszik?

-Edzés utáni táplálékkiegészítés (min 40g tejsavó, gyors szénhidrát) megvan?

-Elérted a természetes határaidat?

-Megvan egy minimum 3 éves edzésmúlt (tudsz normálisan edzeni)?

-Bevállalod, hogy az egészséged akár maradandóan is károsodhat?

-Bevállalod a kúra utáni pszichés és fizikai visszaesést?

Ha ezek közül bármelyikre a válaszod NEM, akkor nem neked való a szteroidok világa.

2009. jún. 6. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!