Testosterol 250, Meta anabolon, Biosterol növénykivonatok?
Figyelt kérdés
Ezek tényleg növénykivonatok és semmit nem piszkélnak bele a hormonháztartásba? Mert azt írják h ezek nem szteroidok, legálisak. Mennyit tudtok ezekről?2011. nov. 16. 21:56
1/5 anonim válasza:
ezek olyan hatástalan szemetek, amiket úgy neveznek el, mintha koksz lenne. ezért a sok isióta megveszi, aki meló nélkül akar izmosodni, de fél a rendes koksz mellékhatásaitól.
2/5 anonim válasza:
Én használtam a Biosterolt és a testerol 250 et közel 4 hónapig. Összességében kellemes csalódás volt, közel 2 kilót híztam és nagyon megugrott a teljesítményem is. Viszont a 4 hónapban már nem éreztem fejlődést. Természetesen rengeteg fehérjét ettem mellé. A szteroidokat szerintem kerüld el!!!
3/5 Faragó Tamás válasza:
Ezekről a termékekről annyit kell tudni, hogy növényi hatóanyagokból állnak és a szervezet természetes tesztoszteron termelését fokozza. De ezt a gyártó honlapján is lehet olvasni www.megabol.pl
Itthon nem annyira elterjed, nem sok információt lehet róla találni, de egy Osztrák barátom évek óta használja, külföldön sokkal népszerűbb mint itthon.
4/5 anonim válasza:
kedves 2.
4 hónapig szedted és rengeteg fehérjét ettél mellé. 2 kiló jött fel. ez a 2 kiló szerintem a normális kajálásnak tudható be. egyébként nagyon kevés a 2 kiló 4 hónap alatt. hacsak nem vagy profi, aki már a határait feszegeti és a 2 kiló izom is nagy eredmény.
én king kreatinnal, 5 éves edzésmulttal 2 hónap alatt 4 kiló tiszta izmot építettem (természetesen kaja 100%os volt)
5/5 anonim válasza:
3# az mar regen rossz hogy lengyel. Toluk semmi olyat ami a szervezetbe kerul. Ocska semmirekellok a szemetet hozzak ide be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!