Hogyan érejm el?
1: Kell este enned. Lehetőleg lassú felszívódású fehérjét, ezzel védheted éjszaka is az izmaidat, fenntartod a fehérjeszintet blabla.
2: A fekvenyomásnak mi köze a hashoz?
3: Diéta és aerob edzés. Gondolom van eredménye az edzésednek, csak nem látszik, mert valami eltakarja. Ha a gyúráson kívül mást nem csinálsz, akkor kb. az száraz f@szrázás, nem testépítés. Maximum zsírból várat.
4: Normális étrend, napi 6-8 étkezésre lebontva. Nem összeeszünk minden sz@rt. Ha annyira kivagy gyúrva (ezt úgy értelmeztem, hogy van rajtad elég izomtömeg) akkor csinálhatsz egy diétás étrendet. Ennek neten utánanézel. Félreértés ne essék: nem koplalás, nem fogyókúra, hanem diétás étrend testépítőknek. Mellette ugyanúgy súlyzós edzés, több fehérje hogy ne veszíts annyi izmot.
5: 15 évesen ne akarj gyurmázni. Edzeni edzhetsz, kisebb intenzitással, de fölösleges szétbarmolnod magad, várj vele még 2-3 évet.
GreenTea
"15 vagyok elégéé kivagyok gyúrva de nem vagyok megelégedve a testemmel"
65 kilósan még kurv@ messze vagy a kigyúrttól.
Eddzél továbbra is, étrended rakjad rendbe, és ha elég nagy tömeget építesz fel, akkor diéta. A hasazással semmire sem fogsz menni.
dobj fel, az sok kételyt eloszlatna.
egyébként ha látványos hasat akarsz akkor továbbra is a testzsírod csökkentése kell, mindentől függetlenül.
lehet 130cm magas, és ahhoz a 65 kiló egy nem túl magas testzsírral már lehet látványos. bár ha olyan válla van, mint egy 25 évesnek akkor lehet "szélesebb mint magas"
Steel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!