Miért kezdtél el gyúrni?
Figyelt kérdés
Azoktól kérdezném, akik hatalmas izmokra hajtanak, heti többször mennek konditerembe, eszik a kiegészítőket. Miért kezdted el? Mi a célod vele?2011. okt. 12. 21:00
1/34 Zakathol válasza:
Azért, hogy emberi formám legyen :D
175-6cm-emhez 56kg tartozott - azért kezdett már frusztrálni
A cél minimum 70-75kg, de majd a formán látom ha elég.
2/34 anonim válasza:
én elsőnek az idegeség levezetése végett kezdtem el:barátnő,haverok stb....utánna meg megszerettem és mára olyan mint ha hazajárnék az edzőterembe.:D
3/34 A kérdező kommentje:
És mellé eszitek a tápot? Amúgy a 170 centi mellé a 70 kg az még nem olyan benga nagy darab, az normális izmos alkat. (feltéve ha a 80%-a nem bicepszen van)
2011. okt. 12. 21:38
4/34 Zakathol válasza:
Ha nem eszel elég tápot nem leszel nagy (és itt most táp alatt kaját értek, nem azt, hogy kétpofára zabálom a turmixokat... :D)
Azért írtam, hogy minimum ;) Ha odáig elérek akkor már azt fogom mondani, hogy alakul :D
5/34 anonim válasza:
Meguntam, hogy két dimenzióban létezek.
6/34 anonim válasza:
a tápok azok csak táplálék kiegészitők!!Mikor én elkezdtem a gyúrást akkor én 2 hónap tiszta edzés után kezdtem el fehérjét szedni mert nem láttam szinte változást,2 hónapomba telt mire kitudtam alakitanni a normális napi étrendet,azóta semmit nem szedek.
7/34 anonim válasza:
vékony voltam és gyenge, ezen akartam változtatni valamint tetszeni a lányoknak. most 85kg párosul a 192cm-hez kb. 12-13% testzsírral. a célom a 90 kg 8% testzsírral, az már egy elég jó forma lenne. tetszeni akarok magamnak! a gyengébbik nemnek, valamint hogy tetszem a barátnőmnek és büszke legyen arra, hogy sportos palija van.
8/34 anonim válasza:
GreenTea
Azért kezdtem el edzeni, mert szeretem a sportokat és gondoltam kipróbálom ezt is.
Azért kezdtem el tömegelni, hogy az övet legalább a legbelső lukba tudjam csatolni.
És azért kezdtem el testépíteni, mert marha nagy izmokat akarok :D
9/34 A kérdező kommentje:
Akkor úgy kérdezem, miért akartok marha nagy izmokat ?
2011. okt. 13. 12:39
10/34 anonim válasza:
Hihetetlen jó érzés az, hogy tudom, hogy nagy vagyok, és még nagyobb leszek. Tisztelettel néznek rám az emberek. Nem mernek belém kötni a kis 60 kilós girnyók. Aki meg hozzám hasonló nagyságú, az meg nem is akar belém kötni, mert az tudni kell, hogy a testépítőknél nyugodtabb, rendesebb emberek nincsenek(itt most nem a "gyúrok vazze, én vagyok a rajcsávó a suliban" kölykökre gondolok). Na meg a csajoknak is igazán bejön. Ugyan én egyszer még profi versenyző akarok lenni (pár év múlva:D), de valami hasonló dolog miatt kezdtem el amikor elkezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!