Na fiúk, szerintetek? :$
Figyelt kérdés
Ki a cukibb? A képek láttán még a heterók is elcsábulnak, nemigaz? Esetleg a kevésbé izmosak jönnek be nektek? ez már túlságosan is kigyúrt? ://
2011. szept. 6. 21:11
1/25 anonim válasza:
van max 30-as karjuk, mi a faszra csábuljunk el?:D
Amúgy is meg max írigykedünk, de az a kategória meg nem ezeknél kezdődik.
2/25 dirtboy válasza:
ezek gyíktestűek,ezt ugye viccnek szántad nyuszi???
3/25 anonim válasza:
Látszik hogy 14 éves vagy, mind2 gyerek egy rohadt csontváz :DDD SP is bejön nem? Te tinisuni :DDD
4/25 anonim válasza:
én elcsábultam, tök jó csajok ezek
5/25 oyeacch válasza:
Viccelsz? Szenesre kúrnám mind a kettőt, vazelin nélkül, szárazon! Mit szögesdróte.
6/25 anonim válasza:
tényleg lehetne kicsit vaskosabb.. de végülis bejön. sp? könyörgöm, annak hol van ilyen teste? :D látnád élőbe. vicces mikor izompólót vesz fel, és még izma sincs.. :))
7/25 A kérdező kommentje:
AHW SP-T IDE NEKEM DE AZONNAL!!!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 6. 21:31
8/25 anonim válasza:
btw még fejlesztened kell az irónia képességed, de 1 14 éveshez képest nem rossz.
9/25 oyeacch válasza:
Úristen, elolvastam a kommenteket. Hát b*szki, ha csináltatok magamnak b*zihajat, meg lemennék erre a testzsírra, amin ezek a girnyók tartózkodnak, akkor az összes agyatlan ribancnak bejönnék. tudok szépen is nézni. Na majd nyáron kipróbáljuk.
10/25 A kérdező kommentje:
siralmas, nincs jobb szó.
46%, végülis bevetted, te nagyfiú... :D
2011. szept. 6. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!