Mivel javulhat a térdem?
Olyan 10 hónapja térdproblémáim vannak túl gyorsan nőttem ezért gyengült a porc a térdembem,először itt a "városi"(kisebb városban élek)doki azt mondta hogy hordjak térdvédőt 3 hónapig hordtam nem segített aztán elmentünk Debrecenbe ahol a doki azt mondta hogy szedjek proenzi3b-t szedtem is 6 hónapig de nem sokat javult a térdem és még mindig szokott fájni.Valaki megmondaná hogy
mivel tudnék segíteni magamon?Esetleg milyen gyógyszerrel v vmi mással?ja és igen már 1x feltettem ezt a kérdést,de arra a kérdésre 1 válasz érkezett csak.
hello.
Pronzi 3 az jó..
de a helyedben erősíteném a térdem.
Ha térded körüli izmokat feledzed (pl: napi 50 guggolás, súly nélkül)
És a térd víztartalmat is helyre rakod akkor javulni fog, és el is múlik
igyál sok folyadékot és napi 30 percet szánj a térdeid edzésére.
Csodát ne várj ne 2 alkalom után várd a hatást.
de azért viszonylag hamar elmúlik
Egyetértek.
Testsúllyal guggolj csípőre tett kézzel,vagy először csak félguggolást is csinálhatsz.
A lényeg,hogy gyenge,de folyamatos terhelést kapjon a térded,így meg tud erősödni,alkalmazkodik hozzá.
Az ízületvédőt meg folyamatosan szedd legalább 1 évig és igyál napi 2-3 liter vizet legalább.
Írtam.
Félguggolást csinálj.
A földtől fél méterre állj meg és vissza.
De tehetsz magad alá egy széket,hogy belődd a mélységet és amikor megérinted popóval,akkor vissza.
Ezt csináld pár hónapig,aztán guggolhatsz mélyebbre is.
Fokozatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!