Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen eddzést csináljak,...

Milyen eddzést csináljak, hogy a bicepszem nőjön?

Figyelt kérdés

van itthon egy fekvőnyomópad, és egy olyan eszköz, ami egy szék, és a hátuljára van hegesztve egy nagy szögben lejtő lemez, namost a székkel szembe kell ülni, és erre a lefele lejtő lemezre kell a könyököt tenni, és úgy emelgetni a súlyzót, hát elég nehéz a 15 kgot is emelni vele.

vagy teljesen más felszerelés kellene? ha jók ezek a cuccok, akkor leírnád, hogy kb mennyit kellene naponta csinálnom belőle? előre is kösz az okosságot

18 éves fiú vagyok

2011. júl. 28. 11:23
1 2
 1/19 dirtboy ***** válasza:
100%
az a lejtős izé az a SCOTT pad ,itt van pár bicepsz gyakorlat [link]
2011. júl. 28. 11:31
 2/19 A kérdező kommentje:

hát nem tudom, hogy scott pad-e ,de kb majdnem ilyen, és egy kézzel kell emelgetni a súlyokat, de a kókányolt gép felépítése ilyen... vagy akkor én csináltam eddig rosszul, és két kézzel kéne csinálni ilyen hosszú rúddal?

[link]

2011. júl. 28. 11:37
 3/19 A kérdező kommentje:
jah, és kösz a linket
2011. júl. 28. 11:38
 4/19 A kérdező kommentje:
itt ezen az oldalon próbálnám nézni az eddzés terveket, a bicepsz eddzésterveket, de nem hozza be, nem írnál nekem valami jót, ha nem túl nagy kérés, kösz :)
2011. júl. 28. 11:41
 5/19 A kérdező kommentje:
jah, behozta, de nekem valami eddzésterv kéne, hogy miből hogy mennyit csinááljak
2011. júl. 28. 11:41
 6/19 dirtboy ***** válasza:
100%
kellene a felszerelésedről egy lista hogy tudjam hogy milyen gyakorlatokat tudsz elvégezni bicepszre
2011. júl. 28. 11:47
 7/19 bix ***** válasza:
100%

behozott oldal bal felén edzésterv menü?

egyébként a bicepsz két fejű izom, innentől ez az izolált mozgás nem fogja mindkettőt hatékonyan edzeni. fent van minden az oldalon, keress bicepsz gyakorlatokat, és alkalmazd őket

2011. júl. 28. 11:47
 8/19 dirtboy ***** válasza:
de addig is leírom az én bicepszedzésemet: francia rudas bicepsz állva: 4sorozat ismétlés 6-10 között / váltott kar ülve kézi súlyzóval: 5-6 sorozat ism.6-10 között / scott pados bicepsz:4-5 sorozat ism.6-12 között/ kalapács bicepsz: 4 sorozat ism.12-17 / és végezetül az izompólya kedvéért francia rudas bicepsz ismét kisebb súllyal beszarás utánig 3 sorozat
2011. júl. 28. 11:54
 9/19 A kérdező kommentje:

van egy fekvenyomópadom, és ez a scott pad

súlyokból van mindenféle, és van többféle rúd is, van olyan is, ami kb 10-15 cm-es rúd, aztán van a két végén összesen 10-15 kg súly, ez volt eddig a scott padozáshoz, bár én most kezdeném csak a súlyzózást

szóval ezekhez a cuccokhoz szeretnék valami jó eddzéstervet, és kösz az eddigi válaszokat

2011. júl. 28. 14:31
 10/19 dirtboy ***** válasza:
okés akkor estefelé megírok egy kiinduló edzéstervet,aztán majd figyeld magad hogy mire reagálsz jól.Anno én is kaptam egy edzés tervet aztán mindig alakítgattam hogy minél jobban beváljon nálam mert nem mindenkinél válik be ugyan az az edzésterv.
2011. júl. 28. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!