Milyen eddzést csináljak, hogy a bicepszem nőjön?
van itthon egy fekvőnyomópad, és egy olyan eszköz, ami egy szék, és a hátuljára van hegesztve egy nagy szögben lejtő lemez, namost a székkel szembe kell ülni, és erre a lefele lejtő lemezre kell a könyököt tenni, és úgy emelgetni a súlyzót, hát elég nehéz a 15 kgot is emelni vele.
vagy teljesen más felszerelés kellene? ha jók ezek a cuccok, akkor leírnád, hogy kb mennyit kellene naponta csinálnom belőle? előre is kösz az okosságot
18 éves fiú vagyok
hát nem tudom, hogy scott pad-e ,de kb majdnem ilyen, és egy kézzel kell emelgetni a súlyokat, de a kókányolt gép felépítése ilyen... vagy akkor én csináltam eddig rosszul, és két kézzel kéne csinálni ilyen hosszú rúddal?
behozott oldal bal felén edzésterv menü?
egyébként a bicepsz két fejű izom, innentől ez az izolált mozgás nem fogja mindkettőt hatékonyan edzeni. fent van minden az oldalon, keress bicepsz gyakorlatokat, és alkalmazd őket
van egy fekvenyomópadom, és ez a scott pad
súlyokból van mindenféle, és van többféle rúd is, van olyan is, ami kb 10-15 cm-es rúd, aztán van a két végén összesen 10-15 kg súly, ez volt eddig a scott padozáshoz, bár én most kezdeném csak a súlyzózást
szóval ezekhez a cuccokhoz szeretnék valami jó eddzéstervet, és kösz az eddigi válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!