Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mozgasformak vannak...

Milyen mozgasformak vannak meg? Aerobik, torna, plates, calanatiks, kadio, king box?

Figyelt kérdés
esetleg ti hallotatok valmi kevesbe ismert mas mozgasformarol??(lanyoknak)
2011. júl. 14. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:

king box? kadio?? O_O

na jó, nem kötekedni fogok..

harcművészetek és küzdősportok.

2011. júl. 14. 21:23
 2/6 A kérdező kommentje:
a "king" boxot nem tudtam hirtelen h írják:P beirtam gyorsan googlerba:P a kardiot meg csak elirtam:P....de tényleg milyen ilyen új sportok vannak?
2011. júl. 15. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:

írjak példákat is harcművészetekre ls küzdősportokra?

amúgy a harcművészetek mondjuk nem "új sportok" a többire írhatok párat ami jó mozgás.

2011. júl. 15. 21:07
 4/6 A kérdező kommentje:
lehetnek akar harmuveszetek is...arra gondolok amit le lehet tolteni videokat es itthon tudok ra majd tornazni
2011. júl. 17. 00:32
 5/6 anonim ***** válasza:

otthon az általam mlített dolgok legalább fele olyan jók lesznek mint egy edzésen. otthon a szobában nem fogsz teljes sebességgel mozogni (nem tudsz, ha nincs egy külön nagyobb szobátok. meg persze edzőpartner nélkül mire is mozdulnál gyorsan)

otthon futhatsz, 4 ütemű gykorlatot csinálhatsz, alap erősítéseket végezhetsz.. van egy "kedvenc" videósorozatom, amiben egy jó nő edz, (leginkább ezért "kedvenc") lehet jó lenne neked olyasmi. hmm.. megkeresem, hátha..

2011. júl. 17. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:

itt találsz videókat. kétségtelen hogy kemények, és meg lehet csinálni a videók alapján.

http://www.youtube.com/watch?v=COGUt94VrLI&feature=related

2011. júl. 17. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!