Vélemények a California Fitness-ről? Megbízható?
Mrolympia
A proteinjük itt Romániába jó árba van nagyon.9400-ért megkapom a 2270g-ot,a Scitec whey pro 2350g-ot pedig csak 13000-ért
Scitecet ne nézd,ne vedd alapul.
Itt ennyiért kapok twinlabot,aminostart,amixot stb.
Ha ezek ott drágábbak vegyed,scitec meg felejtős,nem azért mert rossz,csak ugyanannyiért vagy olcsóbban találsz jobbat.
Még nem használtam,azt hiszem brüsszelben van a székhelyük,és 86-88 óta vannak piacon. Észak amerikában,ázsiában,és sok európai országban vannak jelen.
Veheted,elég nevesek...
Mrolympia
Köszi,látom nagyon otthon vagy a témában:) Mióta vagy itt a gykn? Amúgy szeretném,ha válaszolnál az alábbi kérdéseimre:
Mióta edzel?
Hány kg vagy?
Hány cm vagy?
Hány éves vagy?
Kajád milyen?
Milyen kiegeket használsz?
Koxolsz-e?
Ki a kedvenc Testépítőd?
Szereted-e Bunnyt?
Hirtelen ennyi:)
30éves vagyok
5 éve edzek
98 kiló vagyok 174cm magas
kajám napi 1 kiló csirkecomb,rizzsel/burgonya/tészta,+kevés hal,néha marhahús,tehát kb össz. 1.5 kiló hús,10 tojás,1 babkonzerv,zöldségek,100gramm túró.
Izmos vagyok de van rajtam némi zsír is ami nem érdekel,nem akarok versenyző lenni,soha nem méregettem magam magam.
tejsavót használok,tömegnövelőt is,multivit,izületvédő,glutamin,bcaa,kreatin,teszto fokozó (turmixba,kúrát még nem csináltam mer minek)
nem koxolok,majd 5 év múlva tervezem,szép lassan fejlődök igy is. testépítőket lesz.rom,a 90%uk hulladék jellemű ember. talán a magyarok annyira nem.
bunnyval semmi bajom.
ha kell leirom a tápkieg fajtákat is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!