Aki ismeri, annak mi a véleménye/tapasztalata a "Brutal Blade" zsírégető termékről?
mark86
komoly diétával és aerobbal segít 1 %-ot.
én is ennyit értek, azért írok mert ennyi hozzáértés mint az enyém már szignifikáns. Márk írta, 1%. ugyan úgy kaloriadeficites étrenden kell élned, és ugyan úgy edzened kell. bármilyen "szer" elhanyagolható hatású. zsírt késsel lehet kivágni, a szervezet meg elégeti. ennyi.
katonaságnak elvileg lehet olyan szere, ami energianyerésre rögtön a zsírbontást indítja meg, de sztem. ehhez is mozogni kell (mert ha nem akkor mihez nyerne energiát?) ráadásul biztos hogy mérgező, nem kicsit :D
az aerob edzés szart sem ér.
"Először is, a súlyzós edzés a 8-12-es ismétléstartományban rövid pihenőidővel párosítva hasznosnak bizonyult a tesztoszteron és a növekedési hormon kibocsátás növelése szempontjából. Ezek a fontos hormonok elősegítik a tiszta izomtömeg növelését, ami az anyagcsere szempontjából egy aktív szövet, és amely a nap 24 órájában égeti a kalóriákat. A zsírszövet ezzel szemben csak úgy ott van! Az aerob tevékenységek növelik a kortizol nevű katabolikus hormon termelődését, amely így ellentétes a tiszta izomtömeg növelési szándékunkkal. A kortizol továbbá elősegíti a szénhidrát megőrzést is és ösztönzi a zsír felhasználását. Ez ugyan elsőre jól hangzik, de olyan hatékony leszel tőle, mint egy Honda Civic, amely röpke 4 liter benzinnel elmegy 100 kilométert. És így majd te is olyan leszel, mint azok az emberek, akik minden alkalommal órákat töltenek a futógépen, de csak minimális mennyiségű zsírt használnak fel!"
Paul Chek - edző
Hello!:) Én nem rég kezdtem el szedni!!!
Igazából zsírégető. Na most én beszedem ezt a kapszulát, bemelegítek vagyis csak nyújtok lábra. Beveszem és elkezdek futni! Hirtelen elkezdesz izzadni, mivel ez a hatása. Viszont, nagy energiát is ad. Miután lefutottam azt a xy távot lemegyek és megy az edzés!!! Nekem nagyon jól jön, hiszen sokkal több energia van bennem.Bicepszezni is 10 kg-val szoktam (16 éves vagyok)
Nem tudom megmondani, hogy mennyit fogytam, mert jön fel izomként is. De ment le a hasamból. Mivel már 2 éve írtad ezt ezért én szeretném megkérdezni, hogy még szeded-e, és hogy használt?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!